Hlavní obsah

Zásilkovna inovuje Z-BOXy, zásilku si vyzvednete i bez mobilní aplikace

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Zásilkovna

Největší síť výdejních boxů v Česku dostává tlačítkové klávesnice. 4 100 Z-BOXů čeká inovace, díky které bude vyzvedávání zásilek dostupnější a rychlejší úplně pro každého.

Článek

Přepravní společnost Zásilkovna se rozhodla vyslyšet přání svých zákazníků a výdejní místa začala postupně inovovat. Přes 4 100 Z-BOXů v Česku dostane do konce roku tlačítkovou klávesnici, která vám umožní vyzvednout si svou zásilku i bez chytrého mobilního telefonu. Jednodušší proces vyzvedávání čeká také slovenské a maďarské zákazníky, kde se Z-BOXy postupně mění na dostupnější výdejní místa.

S aplikací nebo bez ní, je to na vás

Pokud si zvolíte doručení zásilky do výdejního boxu, který je již osazen tlačítkovou klávesnicí, najdete v mobilní aplikaci, e-mailu i SMS 6místný číselný kód, se kterým si svou zásilku na pár kliknutí vyzvednete. Taková možnost je užitečná zejména tehdy, pokud k Z-BOXu posíláte někoho, kdo si s chytrými mobilními telefony příliš nerozumí.

Mobilní aplikace Zásilkovna si i nadále zachovává všechny své funkce a pokud se rozhodnete vyzvednout svou zásilku bezkontaktně nebo ji někomu v mobilní aplikaci sdílet, nic se pro vás nemění.

Inovace bez dobírek, ale ekologicky

Tlačítkové klávesnice se nedočkaly platebních terminálů, dobírky ale snadno uhradíte jako doposud, předem online přímo v aplikaci, nebo v odkazu, který obdržíte od Zásilkovny e-mailem ve chvíli, jakmile bude vaše zásilka doručena na výdejní místo. V takovém případě vám bude 6místný číselný kód doručen ihned po provedené platbě.

Je třeba také dodat, že každé vylepšení Z-BOXů je navrženo s ohledem na zachování napájení ze solárních panelů, které najdete na většině takových výdejních boxů. Díky tomu může být Z-BOX umístěn právě ve vaší ulici a pro zásilku se nemusíte vydávat nikam daleko.

Anketa

Využíváte výdejní boxy k vyzvedávání svých zásilek?
Ano, využívám
0 %
Jen občas, preferuji standardní výdejní místa
0 %
Ne, nevyužívám
0 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 0 čtenářů.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám