Hlavní obsah

Na elektrokole ve Špindlerově Mlýně a okolí

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Milan Celner

Vodní nádrž Labská

S elektrokolem ve Špinlerově Mlýně a okolí, co byste mohli navštívit a na co si dát pozor.

Článek

Špindl a jeho okolí je krásné a to i ze sedla kola (raději tedy s elektro pohonem). Trasy jsou spíše tedy do kopce. Výlet na horu Medvědín 1235m je dost náročný, značení velice úsporné, bez mapy snadno zabloudíte a kilometry začnou přibývat. Ubývající čárky u baterie nejsou dobré znamení. Silný jedinec co jede většinou na eco, nervozní moc není, ale slabší jedinci co jedou většinou na turbo začnou pociťovat divné mrazení břicha. Nabíječky tu moc nehledejte. Bude to marný. Z Medvědína můžete sjet až k Labské přehradě a tady zažít další adrenalin v podobě Zip Line. Cesta dolu je krásná. Přejdete přehradu a můžete jet zpět ke Špindlu, ale cestou se stavte na horském hotelu Hromovka, je to takový unikát, musíte vidět, komplet cibulákový porcelán - jediný na světe, až 500 druhů nápojů a výborná kuchyně. Prohlédněte si interiér, spousta zajímavostí z Afriky. Tady budete více než jen host. No a večer se projděte třeba k restauraci U Medvěda, asi 30minut z centra nebo do nejvýše položeného The PUB v Česku, kde si sami i natočíte. Přeji krásné výlety a nezapomeňte, baterie vydrží při velké přípomoci tak maximálně 45 km. Trasy vhodné i pro trekingová kola. Z našich šesti kol, dojeli s pohonem jen tři silní jedinci, my slabší jsme posledních 7 km šlapali na vlastní pohon a to teda nikomu nepřeji.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Další články autora

Doporučované

Načítám