Hlavní obsah

Otcovství je riziková záležitost

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

A feministky to vesele ignorují

Článek

Býti ženou z pohledu chlapa:

Seš konstantně *asranej, protože se na tebe chlapi dívaj jako na kus masa. Nemůžeš se opít do němoty, protože tě po cestě domů z hospody vobtáhne každej druhej šupák, kterej půjde okolo a uvidí tě ležet ve škarpě s nohama od sebe. Čas od času ti z podvozku kape krev. Musíš na to myslet, tak nosíš v kabelce balíček plný sacího materiálu.

Seš ten, kdo řeší kondom. Chlapi tě přemlouvaj, ať se na něj vykašleš, ale ty cítíš pud sebezáchovy, protože když potom ten *ebil uteče a ty zůstaneš sám s břichem, pomůže ti tak maximálně máma, takže žádný pravý ořechový.

Pokud máš štěstí v genetice a tvůj ksicht nevypadá jako rozjetá žába, vždycky se najde blbec, který se o tebe postará.

Nevěříš? Podívej se na bezdomovkyně. Není mezi nimi ani jedna přitažlivá žena.

Teď už víš proč.

Ženy mají pod palcem všechny výhody. Je to žena, která rozhoduje zda bude mít muž sex. Je to žena, která rozhoduje, zda chce otěhotnět. Je to žena, která rozhoduje o svém plodu.

Rozhoduje zda se narodí, nebo bude jeho buněčný život předčasné ukončen. Je to žena, která po narození dává celou svou pozornost dítěti a pokud by si měla vybrat smrt manžela vs. smrt dítěte, raději přijde o manžela. (Což je pochopitelné, viz mateřský pud, a pud předčí rozum, který praví: „Pokud zachráním manžela, kterému jsem celý život do očí říkala, jak ho miluji, budeme spolu moci mít dalších 5 dětí a budeme žít jako velká a šťastná rodina“.)

Je to žena, která po rozvodu dostane péči o dítě, muž jí dá půlku majetku a ještě bude každý měsíc posílat matce na dítě peníze. Pokud do neudělá, skončí ve vězení.

Nezdá se vám, že otcovství je v dnešní době docela riziková záležitost?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz