Hlavní obsah
Obchod a průmysl

Studentská firma Dissolve přichází se staronovou edicí tašek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Miroslav Žabčík

Taška Dissolve Original Black

Dissolve obnovuje prodej oblíbených černých tašek.

Článek

Studentská firma Dissolve ze Vsetína prodává plátěné tašky s ručně přišitými kapsami na zip. Motivy tašek zdobí obrázky od pacientů z Psychiatrické nemocnice Jihlava.

Pokud jste společnost mladých studentů sledovali již v počátcích, zřejmě vám neuniklo, že jejich nabídka produktů zahrnovala také unikátní tašky černé barvy. Ty byly díky velkému zájmu velmi rychle vyprodány. Nicméně kvůli markantnímu zvýšení nákladů včetně ceny od původního dodavatele, jak sám vysvětlil ředitel firmy Maxmilián Matula, museli jejich prodej ukončit.

Jiný dodavatel, který pro Dissolve tiskne ony motivy od ledna tohoto roku, neměl možnost provádět tisk na jiné než béžové tašky. Nyní však přišel se skvělou vychytávkou, jež umožňuje tisknout na tmavé tašky stejně kvalitně jako na ty světlé.

Opět se snažíme dostat do naší nabídky oblíbené černé tašky. Ještě to zřejmě potrvá, ale garantuju vám, že se dočkáte! odpověděl Matula s úsměvem na otázku porotců během JA EXPO v Praze, zda nabídne Dissolve i něco nového.

V průběhu května se tak všichni zájemci mohou těšit na tašky černé barvy, o které byl v minulosti opravdu nemalý zájem. Firma však předem avizuje, že jejich cena bude vzhledem k nákladům o něco málo vyšší, než za klasické béžové a prvních 20 kusů bude k dispozici pouze s krátkými uchy.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám