Hlavní obsah
Názory a úvahy

Už jste zvraceli? Fanoušek komunistů dělá nechutné vtipy o Miladě Horákové

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay

Nekonečný seriál o kolaborantech, fanoušcích totality, Putina a dalších podobných zrůd pokračuje chlapcem, který je rudý jak trenýrky na spartakiádě. Ke čtení doporučujeme připravit si kýbl.

Článek

V temných zákoutích internetu lze občas narazit na opravdový creme de la creme domácího politického bizáru. Při brouzdání největším hnojem sociální sítě X vás může tento tvor oslnit jako sluneční paprsky odrážející se od srpu a kladiva. Jistý Vojtěch Mišičák dává velmi okatě najevo své sympatie k předsedkyni komunistů Kateřině Konečně a jejím tažení do evropského parlamentu. Dokonce je to první věc, na kterou narazíte, když otevřete jeho profil.

Bohužel to není to nejnechutnější, čeho se tenhle člověk dopouští.

Po sociální síti totiž bez špetky studu šíří obrázky nebo různé takzvané meme s obrázky Milady Horákovy, tedy ženy, kterou jeho oblíbená strana zavraždila. Nemá problém třeba s montáží, kde je k Miladě Horákové přidělaná oprátka s nápisem „lidské jojo“ nebo textem „Napínavý horor, zajímavá zápletka, a nečekané rozuzlení“. Už se vám navaluje?

Jako vizuální pomůcku nabízíme jednu z jeho oblíbených reakcí.

Další z podobných „humorů“ je třeba obrázek, kde se píše „Je přirozené, když ženě v určitém věku začnou viset prsa. No tak Milada Horáková od určitého věku visela dokonce celá“.

Nechtějí ho ani komunisti

Kdo vlastně tento humorista je. Na internetu se o něm moc najít nedá. Určité vodítko může dát Wikipedie, kde je zmíněný u hesla Svaz mladých komunistů Československa. Ovšem jako někdo, koho tahle hodně bizarní skupinka vyloučila. Wikipedie nás ale navedla na podobnou žumpu jako je jeho sociální síť (Parlamentnilisty.cz - Vojtěch Mišičák - Ukončení členství v KSČM). Na té se dá dočíst, že asi pravděpodobně byl členem KSČM v Lanžhotě, ale také ho vyhodili. To, že jste až taková kreatura, že vás vykopne i vymírající strana je docela na pováženou. Sám ale očividně komunistům stále fandí.

Gratulujeme všem, co se nepozvraceli.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz