Hlavní obsah

SEX - má na něj vliv společné spaní rodičů s dětmi v jedné posteli?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: mr.drejk

Má vliv společné spaní rodičů a dětí v jedné posteli vliv na Váš sex?

Společné spaní rodičů a dětí v jedné posteli je dilema, které si musí zvolit každý rodič jako jedno z prvních rozhodnutí po narození maličkého přírůstku.

Článek

Má ale společné spaní s dětmi v jedné posteli vliv na Váš milostný život?

ANO!

Spousta novopečených rodičů má jasnou představu o tom, jak bude probíhat spánek jejich dítěte. Představu, že hned po uplynutí šestinedělí, půjde nejnovější člen rodiny do svojí postýlky, která bude nejlépe v jeho vlastním pokoji. Problém to zcela určitě nebude v dnešní době plné elektronických chůviček přenášejících zvuky, obrazy a některé možná už i pachy. Proč by nemohl spát ve svém pokoji, ve své postýlce, když bude jeho pokoj opatřen kompletním kamerovým systémem, ohrádkami a zámky na okenních klikách?

Protože MY!

To my jsme tím důvodem, který nedokáže přestřihnout pupeční šňůru na vzdálenost dvou metrů z pokoje do pokoje.

Získáme tím spoustu krásných zážitků, ranních probuzení vedle našeho drobečka, pohodlí v podobě zažehnání každého problému na dosah ruky, ale možná o malinko víc tím ztrácíme. V první řadě asi kvalitní spánek, v té neposlední pak částečně intimitu ve vztahu.

Časové okno na milostné hrátky se zmenší na dobu po uspání, pokud je energie a dá se použít sedačka v obývacím pokoji, případně pak polední spánek o víkendech. Nemluvě o ranním sexu, na ten můžete rovnou zapomenout - a to je veliká škoda.

Pak Vám nezbyde nic jiného, než rozvinout Vaší fantazii a vymýšlet lepší příležitosti dané prostorem, který máte k dispozici. Těch určitě nebude málo, ale chce to snahu a zapojení obou partnerů.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Další články autora

Doporučované

Načítám