Hlavní obsah
Cestování

Hrůzostrašná tramvaj v San Diegu

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay

Projížďka tramvají v USA může být někdy i jedno velké dobrodružství

Článek

To, že v USA není veřejná hromadná doprava tak rozšířená jako v jiných zemích je známo. Skoro všichni mají auto a je jen pár typů lidí, kteří využívají veřejnou dopravu.

Ti, kteří ještě nedosáhli věku vlastnit řidičský průkaz. Dále takoví, kteří v USA začínají žít, a ještě si auto nepořídili. Možná hrstka turistů, bezdomovci a osoby na pokraji společnosti, mezi nimi i drogově závislí.

A protože já auto ještě nemám, i když jsem pracující člověk, hromadnou dopravu proto využívám a někdy je to opravdu dobrodružství.

Foto: Myself :-)

Třeba když se snažíte vyhnout někomu, kdo je pod vlivem drog, nebo nevíte, zda je osoba před vámi muž nebo žena.

Foto: Myself :-)

Potom už jsou jen slabým odvarem například děvčata, která nepustí zrcátko až do své cílové stanice s názvem „škola“, nebo člověk s cedulí žádající o cokoliv.

Foto: Myself :-)
Foto: Myself :-)

Takže jestli i vy někdy budete využívat hromadnou dopravu v USA, přeji vám příjemnou cestu s trochou toho dobrodružství.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz