Hlavní obsah

O lásce

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Láska je láska

Článek

O lásce

Dobro, dobrota, tolerantnost, laskavost, srdečnost, přátelskost, starostlivost, citlivost,empatie, důvěra, přátelství, věrnost, stálost, čestnost, vstřícnost, pravdivost, morálnost,,,, toto a ještě více obsahuje pojem láska.

Láska jako duševní stav je poblouznění působením hormonů, které má za účel snáze se sblížit- je řízen instinktem pro zachování rodu,, stav kdy nevnímáte chyby které by vám jindy vadily. Nic vás nevaruje. A pokud se o stav lásky nestaráte a on zevšední- najednou tu druhou ,,osobu“ nepoznáváte, dělá divné neodpustitelné věci,,,,,,,a láska se častokrát zvrátí až v nenávist. Proto kromě lásky je třeba najít na protějšku vlastnosti, schopnosti, a kvality pro které si ho budete vážit. To je trvanlivé,, hormony vyprchají .

Bez veškeré mystiky a mysticizmu- je důležité jaký základní stav vědomí si nastavíme,, pokud v základním nastavení budeme v pohodě,,, nevyděsí ,nevychýlí nás žádný momentální špatný stav,,protože víme že je to jen přechodný stav,,že odezní a automaticky se vrátíme do svého normálu.

Bez veškeré mystiky a…..mělo by stačit že ze sebe vědomě vytvoříme Hodného člověka,,pouhým důsledným pravdivým konáním,, očišťováním se, zbavením se se negativ–myšlenek, i konání,, vzepřít se zažitým vzorcům chování a vědomně, ale s lehkostí chovat se jen správně- mravně, citlivě, bez postranních úmyslů,, zadupat do země povrchnost a pokrytectví,které jsme se naučili ze vzorců chování obvyklých ve společnosti…. i tak můžeme dospět k prozření.

Pracujte na sobě je to nádherný povznášející pocit když si jednoho dne uvědomíte že jste jiný-je to slast.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám