Hlavní obsah
Umění a zábava

StarDance: Maršálek má šanci se dostat do finále a celou soutěž vyhrát

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Marko Zirdum / Creative Commons / pexels.com

Ilustrační foto

Letošní ročník StarDance budí velké emoce. Mezi celebritami je totiž Josef Maršálek, který i přesto, že jeho taneční výkony nejsou dobré, poráží jednoho favorita za druhým. Nyní má velkou šanci na vítězství.

Článek

Když StarDance začalo, Josef Maršálek byl příjemným zpestřením programu. Mezi několika celebritami, kterým tanec opravdu šel, se vyskytl někdo, kdo diváka svým přešlapováním dokázal pobavit. Bylo to takové příjemné odlehčení. První soutěžní večer se nikdy nevypadává, a tak se předpokládalo, že Josef Maršálek opustí soutěž po druhém tanečním večeru. Jaké ale bylo překvapení, když se tak nestalo. Místo toho vypadl herec David Prachař. V dalším kole Ivana Chýlková. Josef Maršálek zůstával neochvějně ve hře.

Mezitím se začali formovat favorité soutěže, mezi něž už v této době patřili Richard Krajčo, Eva Adamczyková a Iva Kubelková. Jenže pak přišel ten největší šok, když Josef Maršálek vyřadil i Richarda Krajča, jednoho z nejnadějnějších tanečníků letošního ročníků. Nikdo to nechápal a lidé spustili smršť komentářů, že k vyřazení Richarda Krajča došlo neprávem. To je ale špatná formulace. K vyřazení Richarda Krajča došlo zcela právem. O vyřazení či postupu totiž rozhodují diváci svým smskovým hlasováním. A je jedno, zda se rozhodnou udělit svůj hlas někomu, kdo dobře zatančil, nebo někomu, kdo sice dobře nezatančil, ale je jim sympatický.

Následovalo vyřazení průměrné Terezy Maškové a v posledním díle opět kontroverzní konec nadějného Marka Adamczyka. Nyní zbývá už jen pětice těch nejžádanějších párů. Tento týden navíc nikdo nevypadává, protože se jedná o charitativní večer. Je tak jasné, že Josefa Maršálka uvidíme tančit minimálně ještě příští týden.

Josef Maršálek má však velkou šanci se dostat do finále a celou soutěž vyhrát. Vzhledem k tomu, že diváci hlasují na základě svých vlastních rozhodnutí, které sympatie jistě ovlivňuje, není to tak nereálná představa. Josef Maršálek je známý pekař a cukrář, který se proslavil po celém světě. Diváci si ho oblíbili už jako porotce v soutěži Peče celá země, kde se objevil po boku hvězdné moderátorské dvojice Terezy Bebarové a Václava Kopty, a nedají na něj dopustit. V současné době s Terezou Bebarovou uvádí pořad o vaření, Buchty po ránu, který se těší divácké přízni.

Zejména díky své oblíbenosti u diváků, má Josef Maršálek šanci všem v letošním ročníku vypálit rybník a zavřít ústa těm, kteří jeho výkony kritizují. Jeho taneční partnerka Adriana Mašková mu navíc nevymýšlí příliš těžké choreografie, aby jeho taneční nedostatky nebyly na první pohled příliš vidět. Jejich čísla jsou zejména o scéně, o výrazu ve tvářích, o herectví a o pohupování se do rytmu. Ale očividně to stačí, protože i porota nehodnotí jejich výkony vyloženě záporně. Mnohdy je jejich hodnocení lepší než hodnocení některých jiných tančících párů.

Pokud se najde dostatečný počet příznivců, kteří budou mít radši Josefa Maršálka než třeba Dariju Pavlovičkovou, Ivu Kubelkovou, Evu Adamczykovou nebo Vavřince Hradilka, má Josef Maršálek vítězství v kapse.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz