Hlavní obsah
Lidé a společnost

Soukup a Dopita se mlátili pěstmi, hlava nehlava. Agáta v šoku

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay

A kdo vlastně vyhrál, to jsme se nedozvěděli. Jisté je, že se řezali, až tekla krev. V nemocnici skončili oba. Policie nyní bude zkoumat, kdo si začal. Že by Dopita chtěl vrátit Soukupovi Agátu?

Článek

Pozor, ve hře je také malá Rozárka

Je nad míru smutné, že tuhle štvanici, kde se ti dva krvavě mlátí, musela vidět sotva batolící se holčička. Na štěstí je tak malá, že si to životem neponese a časem zapomene, ale pokud neustále nějaké spory v rodině přetrvávají, nemusí to být fyzické násilí, tak to dětskou psychiku neblaze poznamenává.

Příčina řežby bude možná jinde

Nová partnerka M. Soukupa, Eva Feuereislová, se nedávno veřejně zmínila o nějakých pikantnostech a návrzích, které ji Dopita v minulosti vypisoval, a že toho kompromitujícího má být mnohem víc. To by bylo Agátě, a Dopitovi tuplákem, nepříjemné.

Kdysi za násilnictví odsouzen

Bizarní situace, do které vlastně zabředla Agáta Hanychová a kdy M. Dopita jí chtěl pomoci. Ale za své činy byl samozřejmě zodpovědný on sám. Tenkrát, bude to asi o trochu víc než před deseti lety, v Karlových Varech, kdy se konal Mezinárodní filmový festival, to Agáta přehnala s alkoholem a válela se tam po zemi. V tom fotograf nějakého prosperujícího deníku, který lační (takoví jsou všichni tito fotografové, od čeho by tam vlastně byli) po kuriózních snímcích, nejlépe známých osobností, vyfotil Agátu v nelichotivých situacích. Agáta křičela na Mirka Dopitu, ať doběhne uhánějícího fotografa. Povedlo se, Dopita fotografa dohnal, nejdřív ho surově zmlátil a pak mu fotoaparát sebral a následně s Agátou snímky zničili.

Vzpomínám si, tenkrát to byla velká aféra, která plnila stránky časopisů i to, že Dopita byl podmínečně odsouzen na pár roků a Agáta měla zakázaný vstup do Karlových Varů na několik let.

Jak tohle asi dopadne nyní

Agáta tvrdí, že napaden byl její manžel a potažmo i celá rodina, a jak jsou všichni z toho v šoku. Jaromír Soukup zase říká, že fyzicky zaútočil Mirek Dopita a podnikne k tomu patřičné právní kroky.

Mám na to svůj názor. Tenkrát M. Dopita bránil Agátu, ale za své skutky mohl jen on sám a také nesl zodpovědnost. Nynější situace souvisí opět s Agátou, ale tady kope jen za sebe. J. Soukup se mu tam jaksi připletl do cesty.

Oba dva jsou stejně silní soupeři a nepodceňovala bych nikoho. M. Dopitu, jako bývalého hráče amerického fotbalu a fyzicky zdatného, tak ani J. Soukupa, coby bývalého boxera.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz