Hlavní obsah
Internet a technologie

Přichází GPT-5

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Patrik Martinec

Logo vytvořeno GPT 4

Chat GPT-5 představuje revoluční zlepšení v oblasti umělé inteligence.

Článek
  • Nová éra umělé inteligence  Zde je několik změn, které byly provedeny v Chat GPT-5:

1.Větší kontext: Chat GPT-5 je schopen lépe porozumět dlouhým a složitým větám a uchovávat větší kontext informací. To znamená, že dokáže lépe porozumět a odpovídat na otázky, které se odkazují na předchozí části konverzace.

2.Přesnější odpovědi: Model Chat GPT-5 má zlepšenou schopnost generovat přesné a relevantní odpovědi na dotazy. Bylo provedeno více iterací trénování modelu a použity nové techniky, které vedou ke zlepšení kvality odpovědí.

3. Lepší porozumění kontextu:
Chat GPT-5 je lépe vyškolená v porozumění kontextu konverzace a lépe rozumí záměrům a potřebám uživatele. To znamená, že dokáže poskytovat relevantnější a užitečnější odpovědi.

4. Zvýšená různorodost odpovědí: Model Chat GPT-5 je schopen generovat různorodější odpovědi na stejný vstup. To znamená, že nedochází k opakování stejných odpovědí a uživatel dostává širší škálu možných odpovědí.

5. Lepší detekce nepřípustných obsahů: Chat GPT-5 byl vylepšen v detekci a omezení generování nepřípustných nebo nevhodných obsahů. To pomáhá zajistit, že odpovědi modelu jsou v souladu s přijatelnými normami a omezeními.

  • Je důležité si uvědomit, že tyto vylepšení jsou založena na předpokladu, že Chat. GPT-5 je novější verzí modelu a prošel dalším tréninkem. Přesný rozsah a detaily vylepšení se mohou lišit v závislosti na konkrétní implementaci a aktualizacích modelu.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz