Hlavní obsah
Umění a zábava

Coldplay - Moon Music

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: shutterstock

Coldplay - Moon Music - obal alba

Chcete zažít příval emocí, hudbu povznášející až do oblak? Pusťte si poslední album skupiny Coldplay – Moon Music. K dispozici u všech dobrých prodejců a na Spotify od 4. 10. 24.

Článek

Dobrý den, chtěl bych se pouze podělit o to, co mě při poslechu tohoto alba napadá a k čemu mě toto album inspirovalo: Zapomeňte na všechny šarvátky a hádky, zapomeňte na všechny nesváry a minulost, která Vás táhne ke dnu a žijte si SVŮJ vlastní život. Nezáviďte, nenesnášejte se, nepociťujte nevraživost ke komukoliv. Vystupte ze sebe a mějte se rádi. Co musí řešit skupina Coldplay se svými 90 miliony posluchačů měsíčně? Miliony oddaných fanoušků a hlavně fanynek, stejné miliony lidí, kteří je nenávidí, nepřejí jim úspěch a nemohou jim přijít na jméno. Není nikde psáno, že si stejný život, byť ve skromných a omezených podmínkách můžete zařídit Vy každý sám. Jde o to se jen nebát a převzít skutečnou odpovědnost každý sám za svůj život skutečně do VLASTNÍCH rukou. Pokud se Vám to podaří i ve Vašich skromných podmínkách, nikde není psáno, že ze skromných podmínek se stanou miliony věrných příznivců. Každému z Vás to přeji, sám za sebe a každý zvlášť. Když budete profitovat Vy, je to výhra i pro mne. Bude se mě, všem, nám lépe žít.

Pokud jde o album samotné a jednotlivé skladby, tak kromě rádii a televizními stanicemi profláklými feelslikeimfalinginlove a WE PRAY, které jsou takové klasické Coldplayovské, melodické a vcelku ničím nepřekvapující a nic nového nepřinášející, které publikum asi nejvíce od Coldplay vyžaduje, bych vyzdvihl skladby iAAM, skutečný hymnus, oslavu života, kdy se Coldplay vybičovali k nadlidskému výkonu, chtělo by to ještě dál a už to prostě nejde a závěrečná ONE WORLD, což je náladovka dohánějící až k slzám. Bohužel obě tyto skladby mají na spotify z celého alba nejméně shlédnutí. Názor si udělejte sami. Rozhodně to není album, které se Vám dostane „pod kůži“ po prvním poslechu, ale takové 3-4 Vám určitě stačit budou. Nebudete chtít jinak.

Toto je moje poselství a já jdu při poslechu ONE WORLD umřít. Přeju příjemný poslech a mějte se krásně!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám