Hlavní obsah

Nejdřív televize, potom party v centru. Jak si žije mladý představitel ODS?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Koláž: Redakce

Samuel Kocanda se svým spolupracovníkem

Ještě večer reprezentoval občasnské demokraty v České televizi a jen o chvíli později už mladý politik ODS Samuel Kocanda „pařil“ na akci ČVUT v centru Prahy.

Článek

V poslední době se stále častěji mluví ve veřejném prostoru o aktivitách mladého politika Samuela Kocandy. Ukázkou jeho aktivit může být i čtvrteční noc v centru Prahy.

Nejdříve ve čtvrtek večer mladý politik reprezentoval ODS v pořadu České televize Máte slovo na téma izraelsko-palestinský konflikt. Později večer se ale rozhodl jít bavit.

Dle informací, které mám, dorazil Kocanda se svým spolupracovníkem do klubu Swim v centru Prahy, kde se konala soukromá akce Českého vysokého učení technického v Praze. Není náhodou, že Kocanda zavítal na akci ČVUT, sám se totiž na sociálních sítích netají tím, že má vztah s pohlednou studentkou fakulty architektury.

Foto: Instagram: Agáta Hájková

Nová přítelkyně politika Kocandy

Dle mého zdroje ze soukromé akce se Kocanda velmi odvázal. Přítomnost Kocandy na akci musela řešit i městská policie, která byla na akci zavolána.

Mladý politik se na akci vůbec nestyděl a neměl problém se pustit do tance s budoucími architekty. Dokonce měl Kocanda flirtovat s neznámou dívkou, která zřejmě přítelkyní nebyla.

Vyvstává otázka, na kolik procent je morálně vhodné, aby se člověk placený z veřejných peněz účastnil takovýchto akcí.

**Vyjádření Samuela Kocandy zjišťujeme**

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám