Hlavní obsah
Aktuální dění

Padl nejvyšší jackpot v historii USA, závratných 34,9 miliardy korun

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: licence Canva

Páni, držte se! Protože ve Spojených státech právě vznikla historie! Šťastný sázející vyhrál nejvyšší jackpot v historii USA, a to závratných 1,58 miliardy dolarů což je 34,9 miliardy korun!

Článek

Dokážete si vůbec představit, co byste s takovou částkou mohli dělat? Tato neuvěřitelná výhra vyvolává v celé zemi šílenství a není divu. V loterijní hře Mega Millions se tato rekordní výhra střádala několik měsíců, přičemž v 31 tazích v řadě nebyl jackpot vyplacen. Konečně se však někomu podařilo získat vítěznou kombinaci štěstí a čísel na svou stranu. Pro tohoto šťastlivce je to skutečně okamžik, který mu změní život.

Uganda zavádí brutální apartheid a snaží se oloupit vlastní lidi o jejich lidskost a důstojnost

Vítězný tiket byl prodán na Floridě a byl zakoupen v obchodě Publix Super Market v Neptune Beach. Dokážete si představit, že byste byli osobou, která drží tento zlatý los? Vítězná čísla byla 13, 19, 20, 32, 33 a Mega Ball měl číslo 14. Tato čísla se navždy zapíší do historie jako ta, která někomu navždy změnila život. A když už mluvíme o změně života, pokud se výherce rozhodne okamžitě vybrat celou částku, stále obdrží dechberoucí sumu. I když vyhráli 1,58 miliardy dolarů, což je nepochopitelné, pokud se rozhodnou pro tuto možnost, dostanou přibližně polovinu této částky.

Ale tady je ta zajímavá část: pokud se výherce rozhodne, že to vezme pomalu a bude si peníze vybírat postupně po dobu 30 let, bude mít nárok na celou částku. Přesně tak, během tří desetiletí by mohli získat celých 1,58 miliardy dolarů. Mluvme o finančním zabezpečení pro další generace! Je to těžké rozhodnutí, ale jsem si jistý, že ať už je tímto šťastlivcem kdokoli, bude mít spoustu času poradit se s finančními poradci a učinit nejlepší rozhodnutí pro svou budoucnost.

Může se k páru na dovolené připojit samostatný cestovatel? Dovolená s rodinou, nebo přáteli?

Tento rekordní jackpot se už nějakou dobu hromadí. Ve skutečnosti jsou to už čtyři dlouhé měsíce, co někdo naposledy uhodl všechna čísla správně při losování 18. dubna a vyhrál 20 milionů dolarů. Věřili byste tomu? Od té doby proběhlo již jednatřicet losování, která všechny udržují v napětí a sní o tom, že získají konečný jackpot. Šance na takovou výhru je sice neuvěřitelně malá, ale někdo přece nakonec musí překonat šance.

Vzhledem k tomu, že tato obrovská výhra upoutala pozornost všech, můžeme s jistotou říct, že sny se opravdu plní. Loterijní hra Mega Millions vytvořila přes noc dalšího milionáře nebo vlastně miliardáře a je vzrušující pomyslet na všechny možnosti, které na šťastného výherce čekají.

Pozvedněme tedy číše na tento historický okamžik a popřejme výherci vše nejlepší, až se vydá na tuto nepředstavitelnou cestu za bohatstvím a příležitostmi. Na zdraví do života plného nekonečných možností!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:
Jackpot

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz