Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Speciální místnost výhradně na sex. Sex room jako nastupující standard českých domácností

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: licence Canva

Sexuální místnost, někdy známá také jako „sex room“ je známá nejen v BDSM komunitě, prostor určený pro sexuální aktivity. Místnost by měla být intimní, pohodlná a bezpečná, aby se obě strany cítili pohodlně a mohli si maximálně užít své zážitky.

Představuji novou vlnu nadšení, kdy si páry nechají doma stavět speciální místnost výhradně na sex místo pracovny nebo šatny. Nový trend, který v poslední době oživuje domovy mnoha párů a zaměstnává mazané realitní agenty.

Článek

Postupně se stává populárním nechat si doma vybudovat speciálně navrženou místnost výhradně pro sex. Pořady o domácích renovacích, které můžete vidět na různých streamovacích platformách, se věnují předělávání kuchyní, pracoven nebo šaten na místnosti určené výhradně sexu. Ale najdou se i ti, kteří se rozhodli zbudovat ve svém domě nebo bytě úplně nový, takzvaný „sex room“, prostor věnovaný erotickým dobrodružstvím.

Cecilia Gentili, trans žena: „Pro policii jsme jen lidi na jedno použití“

Pokud jste někdy viděli film Padesát odstínů šedi, máte základní představu o tom, jak by mohla taková vaše sex místnost vypadat. Vždy ale platí, že každý pár má své specifické potřeby a přání, takže výsledný design takové místnosti se může výrazně lišit.

Chcete-li se dozvědět více o tomto fenoménu, doporučuji sledovat dokumentární seriál Jak se staví sex room, který je vysílán na mnoha televizních kanálech. Ukazuje, jak interiéroví designéři navrhují tyto unikátní místnosti, aby co nejlépe vyhovovaly smyslným a erotickým potřebám svých uživatelů.

Nová média: Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram a právo

Tito specializovaní architekti se vždy detailně seznámí s představami svých klientů a na základě toho navrhnou místnost jejich snů. Od rockového doupěte až po luxusní svatyni – vše je možné, pokud to napomáhá realizaci pikantních fantazií klientů. Větší městské nemovitosti často už mají pokoj určený pro intimitu, což realitní makléři považují za normální standard. Je to běžná součást nemovitostí v metropolích, kterou bychom měli brát jako samozřejmost. Někteří realitní makléři ve větších městech už takový sex room považují za zcela běžnou součást domů a větších bytů.

Tento trend stoupá na popularitě, zejména mezi těmi, kteří hledají netradiční způsob, jak investovat své peníze, a přitom se i zabavit. Ukazuje se, takové místnosti mohou výrazně zlepšit kvalitu života. Pokud vás tento nápad zaujal, neváhejte a s chutí do toho. Ať už sami, nebo s pomocí specializovaného architekta, který vám vytvoří sex room vašich snů.

Jak vybavit váš první, zbrusu nový sex room

Postel: Velká, pohodlná postel s čistými povlečeními je klíčovým prvkem. Mohou být přítomny také různé polohovací polštáře a podušky pro pohodlí a podporu různých pozic.

Osvětlení: Osvětlení by mělo být nastavitelné, aby se dalo vytvořit různé atmosféry. Může se jednat o stmívatelné světla, svíčky nebo třeba barevné LED světla.

Rianna Cleary porodila ve vězeňské cele sama, dozorci volání o pomoc ignorovali


Nábytek: Kromě postele může být v místnosti další speciální nábytek určený pro sexuální hry, jako je křeslo, gauč, houpací síť nebo BDSM zařízení jako kříž sv. Ondřeje, gyno stůl, pranýř atd.

Zrcadla: Zrcadla mohou přidat vizuální element a mohou být umístěna na stěnách nebo stropě.

Sound systém: Tichá hudba může pomoci vytvořit atmosféru a pokud je systém připojen k internetu, můžete si vybrat jakoukoli hudbu, která se vám líbí.

Skříň pro hračky: V místnosti by měla být skříň nebo jiné úložné místo pro sexuální hračky, antikoncepci, lubrikanty, kondomy atd.

Umění a dekorace: Erotické umění a dekorace mohou pomoci posílit atmosféru. Může zahrnovat obrazy, sochy, fotografie atd.

Hygienické vybavení: Základní hygienické potřeby, jako jsou ručníky, mokré ubrousky, kondomy a lubrikanty by měly být snadno dostupné.

Klimatizace: Pro udržení příjemné teploty.

Vše by mělo být uspořádáno tak, aby podporovalo bezpečí a pohodlí. Místnost by měla být také snadno udržovatelná a čistá.

Anketa

Stává se sex room už běžnějším vybavením českých domácností a nemovitostí?
- ano, rozhodně
10,4 %
- ne, zatím ne
89,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 222 čtenářů.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz