Hlavní obsah

Nezmeškejte „Putování s huculem“: Kouzlo divadla po Kokořínsku na podporu organizace Ledovec

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Petrtesarek 74/Monika Jirásková

Nezmeškejte jedinečnou akci „Putování s huculem“: Divadelní spolek Ty-já-tr přináší kouzlo putovního divadla po Kokořínsku. Přidejte se k nám a podpořte Ledovec, organizaci, která pomáhá lidem s duševním onemocněním na jejich cestě k zotavení.

Článek

Vážení milovníci divadla a dobrosrdeční podporovatelé významných charitativních aktivit,

dovolujeme si vás srdečně pozvat na výjimečnou akci nazvanou „Putování s huculem“. Tento nezapomenutelný zážitek je organizován s nesmírnou láskou, nadšením a oddaností členy našeho Divadelního spolku Ty-já-tr, který již více než dvě desetiletí přináší do vašich životů kouzlo putovního divadla.

Naše „Putování s huculem“ je každoroční akcí, konanou pod širým a jasným nebem Kokořínska. Inspirováni starobylou tradicí komediantů cestujeme od vesnice k vesnici, abychom svou tvorbou přinášeli radost, smích a často i slzy do očí všech diváků, mladých i starších. Představte si útulný povoz, tažený dvěma krásnými huculskými koňmi, který je současně jevištěm i prostředkem, jak se dostáváme k vám blíž. Těšíme se na chvíli, kdy se na naší cestě setkáme a společně prožijeme nezapomenutelné okamžiky.

Užijte si kouzlo autentičnosti putovního divadla, které se odvíjí pod širým nebem a vnáší do životů pocit přítomného okamžiku a propojení s přírodou i lidskou kulturou. Naše představení „Indiánské pohádky“ jsou živým důkazem toho, že umění může být nejen krásné a zábavné, ale také hluboce dojemné a inspirativní. Připojte se k nám na jedné z našich zastávek a nechte se unést jedinečným zážitkem, kde hrané příběhy rezonují s vaší duší a srdečným smíchem.

Vaše přítomnost je pro nás nesmírně důležitá. Dobrovolné vstupné, kterým nás podpoříte, má mnohem širší dopad než jen udržení naší divadelní činnosti. Veškeré vaše finanční příspěvky poputují také na dobročinné účely, což znamená, že společně pomáháme tam, kde je to nejvíce potřebné. Letos bude výtěžek z Putování s huculem věnován nestátní neziskové organizaci Ledovec.

Ledovec je inspirativní organizace působící v Plzeňském kraji, která nabízí různé formy podpory lidem s duševním onemocněním. Mezi její služby patří sociální rehabilitace, telefonická krizová pomoc, odborné sociální poradenství a podpora bydlení. Ledovec také založil svépomocný klub CHRC, který umožňuje lidem s vlastní zkušeností s duševním onemocněním podílet se na poskytování těchto služeb. Toto vše je nesmírně důležité pro integraci a podporu těchto lidí na jejich cestě k zotavení a zapojení do běžného života.

Milí přátelé, přijeďte se k nám připojit na Putování s huculem a prožijte nekonečné chvíle smíchu, zábavy, dojetí a solidarity. Vaše účast a podpora nám umožní nadále šířit radost a pomáhat tam, kde je třeba. Těšíme se nejen na to, že se s vámi setkáme, ale také na to, že spolu vytvoříme nová, krásná a nezapomenutelná přátelství.

Program:

Sobota 13.7. 17:30 Kadlín (louka pod kostelem)

Neděle 14.7. 17:30 Chorušice (náves u hospody)

Pondělí 15.7. Uzavřené představení

Úterý 16.7. 17:00 Střezivojice (hřiště u Boudy)

Středa 17.7. 17:00 Kokořín (U koně)

Čtvrtek 18.7. 17:30 Brocno (fotbalové hřiště)

Pátek 19.7. Radouň (fotbalové hřiště)

Sobota 20.7. 17:00 Hošťka (Ranč Ježkův mlýn)

Těšíme se na vás. Dejte vědět do světa, že i v roce 2024 si můžeme dopřát kouzlo divadla pod širým nebem a přispět k něčemu, co má opravdový smysl.

S úctou a vřelým pozdravem,

Divadelní spolek Ty-já-tr

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz