Hlavní obsah
Práce a vzdělání

PitPad opět zvítězil a postupuje do národního kola

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pitpad

Pitpad vyhrál krajské kolo soutěže Top Logo a postupuje do národního kola.

Článek

S výhrou v JA Citi Inkubátoru v zádech (o níž si můžete také zde) jsme stále více připraveni přijímat nové výzvy. Úspěch naší studentské firmy Pitpad z Gymnázia Ostrava-Hrabůvka v soutěži JA Citi Inkubátor nám ukázal, že tvrdá práce a týmová spolupráce jsou klíčem k dosažení cílů. Pocity hrdosti na naše gymnázium, jehož podnikavé srdce bilo v každém členu našeho týmu, jsou nezaměnitelné.

Nyní se nám povedlo vyhrát v další, ještě důležitější soutěži Top Logo, kterou také vyhlašuje JA Czech. V úterý 23. 1. bylo pořadí oznámeno na Krajském úřadě Moravskoslezského kraje v Ostravě, kde přebírali ceny zástupci firmy. A jelikož jsme až do samotného vyhlášení nevěděli pořadí, bylo nadšení opravdu veliké.

Věříme, že tato výhra není jen naším triumfem, ale též inspirací pro další generace studující na naší škole. Děkujeme všem, kteří nás podporovali, a věříme, že jsme opět připraveni čelit novým výzvám a odhodláním. A že už se jich na nás chystá. Jelikož jsme vyhráli krajské kolo, reprezentovali jsme dále Moravskoslezský kraj 6. 2. 2024  v Praze. O tom jak se nám dařilo v Praze, ale někdy příště.

S očekáváním budoucnosti, plné zajímavých a inovativních projektů, se loučíme a těšíme se na další úspěchy.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:
Krajská kola soutěží

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz