Hlavní obsah
Hry

Dokážete na obrázku najít do 20 sekund odlišný kaktus?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Qizy

Optická hádanka s kaktusy - pro bystré oči a rychlé mozky

Myslíte, že máte orlí zrak a bleskovou mysl? Otestujte své schopnosti v naší pichlavé hádance a najděte odlišný obrázek kaktusu mezi dvanácti. Ti nejlepší to zvládnou do 20 sekund! A co vy?

Článek

Představte si zahradu plnou usmívajících se kaktusů – zelených, pichlavých a zdánlivě identických. Ale pozor! Mezi těmito ostnatými kamarády se skrývá jeden rebel, jeden kaktus, který se rozhodl, že nebude jako ostatní. Proto se jeho obrázek od ostatních liší. Vaším úkolem je najít tohoto trnitého odpadlíka v co nejkratším čase.

Zdá se vám to jako procházka růžovou zahradou? Nemylte se! Obrázek plný úsměvů a ostnů vás donutí zaostřit orlí zrak. Budete potřebovat oči ostré jako… no, jako kaktusové trny!

Někde tam, mezi dvanácti veselými tvářemi v květináčích, se ukrývá náš hledaný kaktusový rebel. Možná má křivý úsměv, možná jiný květináč, nebo má prostě jen o trn navíc – kdo ví?

Tak co, myslíte si, že máte oko ostré jako kaktus a mozek rychlý jako pouštní zajíc? Pak je čas to dokázat! Zapněte stopky, zaostřete zrak a vydejte se na lov. Přejeme vám hodně štěstí s hledáním.

Foto: Qizy

Optická hádanka - Najděte jeden odlišný obrázek s kaktusem

Tak co, už jste našli našeho trnitého rebela? Nebo vás pohltilo moře zelených úsměvů? V následující anketě si můžete své zrakové schopnosti porovnat s ostatními.

Anketa

Podařilo se vám nalézt odlišný obrázek kaktusu?
Ano, do 20 sekund!
8 %
Ano, ale trvalo mi to déle.
11 %
Nepodařilo!
81 %
Celkem hlasovalo 537 čtenářů.

Ať už jste ho našli, nebo ne, nezapomeňte, že v životě – stejně jako mezi kaktusy – je každý z nás něčím výjimečný. Stačí se jen pozorně dívat! A teď, bez dalších okolků, se podívejme na správné řešení.

Foto: Qizy

Správné řešení - Kaktus má odlišný květináč

Pokud jste jej našli, gratulujeme! Pokud ne, nezoufejte. Hlavní je, že jste si procvičili své pozorovací schopnosti a snad se i pobavili. Sledujte náš Qizy profil, ať vám neuniknou další hádanky a rébusy pro bystrou mysl.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz