Hlavní obsah
Hry

Máte 15 sekund na to, abyste našli na obrázku chrta. Dáte to?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Qizy / SD (AI)

Ilustrační obrázek k optické hádance

V této optické hádance si prověříme vaše pozorovací schopnosti a zrak. Jen ti nejlepší ji zvládnou vyřešit za 15 sekund. Budete mezi nimi i vy?

Článek

Zadání

Na obrázku níže se nachází kouzelná letní alpská vesnička. Bystrému oku pozorovatele jistě neuniknou zasněžené vrcholky skal, ale ne každý najde na obrázku psa. Přesněji jde o rasu chrta - Vipeta. Vaším úkolem je tedy co nejrychleji tohoto psa na obrázku nalézt. Pusťte se do hledání. Hodně štěstí!

Foto: Qizy / SD (AI)

Hádanka - Najděte na obrázku chrta

Tak co? Už jste jej našli? Vyřešení této hádanky může někomu trvat i několik minut, jiní jej spatří téměř ihned. To záleží na vaší představivosti, vnímání detailů a celku.

V následující anketě si můžete svůj výsledek hledání Vipeta porovnat s ostatními.

Anketa

Podařilo se vám najít na obrázku chrta?
Ano, do 15 sekund!
7,3 %
Ano, ale trvalo mi to déle.
9,8 %
Nepodařilo!
82,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 82 čtenářů.

Gratulujeme všem, kterým se podařilo tuto optickou hádanku úspěšně vyřešit. Pokud se vám líbí podobné iluze, vyzkoušejte i další hledání skrytých objektů v tomto článku:

Správné řešení

Pro ty, kteří chrta nemohli najít vůbec, jsme připravili správné řešení. Možná by vám pomohlo při pohledu na obrázek trochu přimhouřit oči. V následujícím obrázku je Vipet zvýrazněn.

Foto: Qizy / SD (AI)

Správné řešení optické hádanky s chrtem

Pro trénink mozku využijte i naše další hádanky a testy.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz