Hlavní obsah
Umění a zábava

Online test závislosti na alkoholu: Zjistěte, zda nemáte problém s pitím

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Qizy.cz

Poznat svůj vztah k alkoholu může být prvním krokem ke zdravějšímu životnímu stylu. Tento test není soudcem vašeho chování. Je to pouze způsob, jak se podívat na svůj vztah k alkoholu z jiné perspektivy.

Tento online test vám pomůže zjistit, zda vám hrozí nebezpečí vývoje závislosti na alkoholu nebo zda již dokonce nemáte problém s alkoholem. Bez ohledu na výsledek, může být důležité si uvědomit, jaký vliv má alkohol na váš život.

Článek

Bez ohledu na to, zda alkohol konzumujete pravidelně nebo jen příležitostně, test závislosti na alkoholu vám může osvětlit, jaký vztah máte k tomuto nápoji.

Co vlastně test zahrnuje?

Test závislosti na alkoholu pokládá klíčové otázky týkající se vašeho pití alkoholu. Nejde jen o množství vypitého, ale také o to, jak se cítíte, když jste bez něj, a zda jste někdy zvažovali snížení konzumace. Test je anonymní a nezávazný, je zdarma a můžete si ho vyzkoušet kdykoli a kdekoli. Naleznete jej níže.

Žádné odsuzování, jen pochopení

Tento test není soudcem vašeho chování. Je to pouze způsob, jak se podívat na svůj vztah k alkoholu z jiné perspektivy. Bez ohledu na výsledek, může být důležité si uvědomit, jaký vliv má alkohol na váš život.

Ať už jste občasní konzumenti nebo častí hosté pohostinství a večírků, test závislosti na alkoholu může být zahájením diskuse o vašem vztahu k alkoholu. Bez ohledu na to, co zjistíte, pamatujte si, že mít kontrolu nad tím, co konzumujete, je základem zdravého života.

Test:

Další kvízy a testy:

Pamatujete si dobu socialismu bez růžových brýlí?

Tento kvíz ohodnotí vaše znalosti údálostí roku 1968

Pokud se vám test líbil, vyzkoušejte naše další osobnostní kvízy a testy na Qizy.cz.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz