Hlavní obsah
Hry

Poznáte film podle hlášky? Tento kvíz oznámkuje vaše znalosti českých filmů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Qizy

Kvíz - Hlášky z legendárních českých filmů

Oblíbili jste si hlášky z legendárních českých filmů? Dokážete rozpoznat, odkud pocházejí a kdo je pronesl? Pak je tento kvíz právě pro vás!

Článek

Možná znáte hlášky z českých filmů jako „No, nepotěšil jste mne, ani já vás nepotěším.“ nebo „Tento způsob léta zdá se být poněkud nešťastný…“. Podobných hlášek máme pro vás připravený plný vědomostní kvíz. Čeká na vás celkem 16 otázek, které prověří vaše filmové znalosti a připomenou ikonické momenty české kinematografie. Nemějte obavy, čas vás netlačí, užijte si zábavu a ponořte se do světa kultovních filmových hlášek.

Nezapomeňte se pod kvízem podělit o svůj výsledek v anketě a poměřit si tak své znalosti s ostatními. Nebudeme již déle zdržovat. Přejeme příjemnou zábavu a hodně štěstí!

Tak jak jste dopadli? Dokázali jste rozlousknout všechny filmové oříšky, nebo jste se u některých hlášek chytli za hlavu? Nebojte se, i mistři občas klopýtnou! Důležité je, že jste si užili kvíz a možná, že jste se i dozvěděli něco nového.

Anketa

Jakou známkou kvíz ohodnotil vaše znalosti filmových hlášek?
1
23,3 %
2
43,9 %
3
25,6 %
4
6,7 %
5
0,5 %
Celkem hlasovalo 180 čtenářů.

A pro ty, kteří touží po dalším filmovém dobrodružství, chystáme další kvízy a zábavné aktivity, takže se nalaďte a zůstaňte s námi!

Děkujeme za vaši účast a přejeme vám filmovou pohodu!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz