Hlavní obsah
Hry

Test logiky: Jak váš mozek vyřeší logické hádanky?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay

Test logiky - Bez ohledu na výsledek si užijte pohled do svého logického myšlení.

Víte, jak váš mozek pracuje s logikou v prostředí rodinných vazeb? Rozluštěte hádanky a podívejte se, jak vám váš mozek pomůže v odhalování skrytých vzorů v rodinných vztazích a dnech v týdnu.

Článek

Tento Test logiky se zaměřuje na vaši schopnost analyzovat a deduktivně uvažovat. Každá z deseti otázek představuje určitý logický problém, a vaším úkolem je vybrat správnou odpověď. Na základě vašich odpovědí získáte skóre, které váš výsledek zařadí do jedné ze tří kategorií: DOKONALÝ, PRŮMĚRNÝ nebo PODPRŮMĚRNÝ. Test je poměrně snadný pro toho, kdo má vyvinutou deduktivní logiku a navíc není nijak časově omezen.

Pod testem naleznete anketu, ve které si můžete poměřit svůj výsledek s ostatními. Bez ohledu na výsledek si přejeme, abyste si užili tento stimulující pohled do svého logického myšlení. Tak se pusťte do toho.

Test:

Anketa

Jaký byl výsledek vašeho Testu logiky?
Dokonalý
75 %
Průměrný
25 %
Podprůměrný
0 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 36 čtenářů.

Snad jste si v testu vedli dobře a váš mozek se osvědčil při luštění logických hádanek. Pokud jste se trápili s nějakými otázkami, nezoufejte! Test logiky je příležitostí k poznání a zlepšení. Pamatujte, že každá otázka byla malým cvičením pro váš mozek.

Vyzkoušejte i naše další kvízy a testy na stránkách Qizy.cz.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz