Hlavní obsah
Umění a zábava

Test zraku - Najdete veverku mezi psy do 25 sekund?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Qizy

Mezi veselými pejsky se ukrývá nezvaný host

Protřete si oči a nastartujte mozek. Máme pro vás zrakový test, který prověří i vaši bystrost. Dokážete najít ztracenou veverku mezi psy za pouhých 25 sekund? Ti nejbystřejší to zvládnou. A co vy?

Článek

Zadání

Níže naleznete obrázek plný roztomilých psích tváří. Mezi všemi těmi štěňaty, retrívry, buldoky a chrty se někam zatoulala malá veverka. Vaším úkolem je tuto neposednou skákající potvůrku co nejrychleji najít. Ti nejlepší to zvládnou do 25 sekund.

Tak se do toho pusťte! Hodně štěstí, čas začíná běžet…

Foto: Qizy

Optická hádanka - Najděte mezi psy ukrytou veverku

Tyto optické hádanky nejsou jen zábavou, ale i skvělým cvičením pro váš mozek a oči. Trénují vaši schopnost koncentrace, zlepšují všímavost a posilují dovednost rychlého rozhodování. Pravidelným luštěním podobných hádanek můžete výrazně zlepšit svůj postřeh a kognitivní funkce.

Anketa

Podařilo se vám na obrázku nalézt ukrytou veverku?
Ano, do 25 sekund!
62,1 %
Ano, ale trvalo mi to déle!
12,6 %
Nepodařilo!
25,3 %
Celkem hlasovalo 604 čtenářů.

Pokud jste veverku našli v časovém limitu, gratulujeme! Máte opravdu bystrý zrak. Pokud se vám to nepodařilo, nezoufejte. I mistři hledání někdy začínali s delšími časy. Důležité je, že jste to zkusili a příště už budete vědět, na co se zaměřit. Pamatujte, že trénink dělá mistry!

Správné řešení

A tady se schovala naše malá veverka:

Foto: Qizy

Správné řešení

Děkujeme vám za účast v tomto zrakovém testu. Doufáme, že jste si procvičili své pozorovací schopnosti a snad jste se i dobře bavili. Nezapomeňte, že čím více takových hádanek vyřešíte, tím bystřejší může být i váš zrak.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz