Hlavní obsah
Hry

Vyzkoušejte svůj postřeh a najděte odlišného čipmánka do 15 sekund

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Qizy

Optická hádanka - Najdete na obrázku odlišného čipmánka?

Připravte se na zábavnou výzvu pro váš mozek a oči! Dokážete najít odlišného čipmánka mezi zdánlivě identickými obrázky? Máte na to pouhých 15 sekund! Jen ti nejbystřejší to zvládnou v tomto limitu.

Článek

Pamatujete si na roztomilého Alvina a jeho kamarády z filmu Alvin a Chipmunkové? No, zdá se, že se nám tady rozmnožili! Ale pozor, jeden z nich je tak trochu jiný.

Níže je obrázek plný usměvavých čipmánků. Jeden z nich je ale rebel - odlišuje se od ostatních. Vaším úkolem je najít ho rychleji, než Alvin stihne zazpívat refrén. Dokážete ho najít? Máte na to pouhých 15 vteřin! Tak tři, dva, jedna… JEDEM!

Foto: Qizy

Optická hádanka - Najděte odlišného čipmánka do 15 sekund!

Věděli jste, že čipmánci jsou vlastně veverky? Tito pruhovaní rošťáci patří do rodu Tamias a jsou známí svou láskou k oříškům a semínkům. V přírodě si dělají zásoby do tváří jako do nákupních tašek.

A teď k našemu tréninku mozku. Optické hádanky nejsou jen zábava - jsou to hotové posilovny pro vaše mozkové závity! Trénujete při nich pozornost, rychlost reakce a schopnost všimnout si detailů. Je to jako byste svému mozku dávali energetický nápoj, ale bez kofeinu a cukru!

Jak vám to šlo? V následující anketě si můžete svůj výkon porovnat s ostatními.

Anketa

Podařilo se vám najít odlišného čipmánka?
Ano, v pohodě do 15 sekund!
100 %
Ano, ale trvalo mi to trochu déle.
0 %
Nepodařilo!
0 %
Celkem hlasovali 4 čtenáři.

Jestli jste našli našeho rebela, jste oficiálně bystřejší než průměrný čipmank! Gratulujeme! A pokud ne? Nebuďte na sebe přísní. Trénink dělá mistra, tak proč nezkusit další z našich zábavných optických hádanek?

Odhalení rebela

Jste zvědaví, kde se náš odlišný čipmánek schovával? Tady je řešení:

Foto: Qizy

Řešení optické hádanky s čipmánky

Tak co, bavili jste se? A pamatujte - každá optická hádanka, kterou vyřešíte, je jako malé vítězství pro váš mozek. Tak zase příště, vy detektivové!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz