Hlavní obsah
Lidé a společnost

Čech emigroval do Ruska. Ve videích ukazuje ruský ráj a blahobyt a současně žádá Čechy o peníze

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Seznam.cz

František Karel Ladislav (Ladislav je skutečné příjmení) ze Strakonic vyslyšel volání srdce, sbalil životní úspory a emigroval ze zbídačené ČR do Putinova pozemského ráje.

Článek

Stejně jako další Češi, kteří emigrovali do Ruska, i František si založil kanál na americkém YouTube, na který natáčí monetizovaná videa, jaký je v Putinově Rusku neskutečný blahobyt a ráj, zatímco v ČR je bída a peklo. A stejně jako ostatní čeští emigranti v Rusku i František z toho bohatého a vyspělého Ruska žádá zbídačené Čechy, aby mu na život v tom bohatém Putinově ráji posílali peníze.

František rovněž z Ruska českým „vlastencům“ prodává jejich velmi oblíbené zboží, což jsou trika s Putinem. Franta si našel i pravou ruskou nevěstu Světlanu, takže zbídačení a ožebračení Češi mají na život v tom super vyspělém a bohatém Rusku s životní úrovní, o které si můžeme nechat zdát, posílat peníze nejen Františkovi, ale i jeho manželce Světlaně. Ale Světlana aspoň Františkovi uvaří skvělé „makarony po italjansky“, u kterých se jistě sbíhají sliny, zvlášť když vidíme ty čisté a nové pánve, na kterých Světlana vaří.

Prostě vyspělé a bohaté Putinovo Rusko. Tak posílejte, vy čeští žebráci, Františkovi a Světlaně penízky na život v tom neskutečně bohatém a blahobytném Putinově Rusku. Jo a kupujte taky od Frantíka trika s Putinem, protože bez trika s Putinem žádný český „vlastenec“, který má ČR na 1. místě, jednoduše nemůže být.

Nikoho pak už nemůže překvapit, že František Karel Ladislav byl členem a kandidátem za Národní demokracii odsouzeného antisemity Adama Bartoše, angažoval se okolo Vandasovy Dělnické strany a v Národní obrodě neonacisty Pavla Matějného. Jeho emigrace do Ruska, které je zemí s nejvyšším počtem neonacistů, i když ruský režim tvrdí, že proti neonacismu bojuje na Ukrajině, je zcela logická. František Karel Ladislav je tak konečně mezi svými.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz