Hlavní obsah
Lidé a společnost

Agáta Hanychová bude další dítě nebo rozvod?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Autor: Pavel Ševela, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=11757322

Není to tak dlouho, co Agáta Hanychová tvrdila, že už se vdávat nebude. Zanedlouho však chystala svatbu s Dopitou a následně zveřejnila i fotku těhotenského břicha. Jak to tedy vlastně je?

Článek

Agáta Hanychová toho za svůj život stihla poměrně dost. Tato temperamentní průšvihářka si však hlavu neláme a starosti nechává jiným. Každému ze svých tří dětí dopřála luxus v podobě vlastního otce. Nejstaršího třináctiletého syna Kryšpína má s Miroslavem Dopitou, se kterým se před lety rozešla, protože jejich vztah nefungoval hlavně kvůli jeho nevěrám.

Druhé dítko, šestiletou dceru Miu, má s hercem Jakubem Prachařem, za kterého byla krátce vdaná. Během těhotenství si právě Jakub vynutil test otcovství. Byl velmi podezíravý, jeho pochybnosti chtěla Agáta vyvrátit a na test nakonec šla. Po rozchodu s Prachařem probíhaly také tahanice v otázce péče o malou Miu. Ty trvají dodnes.

Jako třetího tatínka si Agáta vybrala podnikatele Jaromíra Soukupa, se kterým randila krátce a brzy světu oznámila radostnou novinku v podobě dalšího těhotenství. Soukupovi porodila dceru Rozárku, té je nyní jeden rok. Brzy po porodu si začala stěžovat, cítila se osamělá, protože zaměstnaný Soukup neměl dostatek času a možná i rodina s malými dětmi na staršího pána byla trochu moc. Dnes se společně vůbec nebaví, mají neustále spory a hlavním středem zájmu je jejich dcera Rozárka.

Staronová láska z Dopitou má šrámy

Agáta své soukromí příliš nechrání, a tak se dostaly ven zprávy o tom, že Dopita si snad píše s jinými ženami. Bulvární zprávy se šíří rychle a Hanychová zuřila tak, že údajně manžela Dopitu vyhodila z domu na ulici. Tajné zdroje z jejího blízkého okolí uváděly, že Agáta je natolik zoufalá a nedokáže být sama a následně hledala útěchu u Soukupa.

A přitom to ještě před časem vypadalo, že ti dva zůstanou nepřátelé navždy. Ale jak se zdá, Agáta s Mirkem se již usmířili a dokonce se začíná spekulovat, že na důkaz jejich vzájemné lásky bude další miminko. „Já chci určitě další dítě,“ prohlásil Mirek na začátku léta. Následně Agáta na Instagramu ukázala těhotenskou fotografii, která spekulace o dalším dítěti jenom potvrzuje.

Anketa

Bude další dítě, nebo rozvod?
Dítě
27 %
Rozvod
73 %
Celkem hlasovalo 37 čtenářů.

Zdroje: autorský text, Freelite.cz, super.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz