Hlavní obsah

Přišla Nová Epocha! Odhalím vám veliké tajemství

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Sirius-cz.net

Co máme dělat, když je příjem nestabilní, když je kolem je tolik negativity? Proces přechodu do Nové Epochy je spojen s nestabilitou a chaosem…

Článek

Je snadné zůstat ve stavu harmonie a radosti, pokud jsou kolem nás příznivé podmínky.

Jak nespadnout do beznaděje nebo zoufalství? 

V našich životech však stále existují nepříznivé podmínky. Ale vždy máme na výběr, jak je vnímat.

A Mistr Saint-Germain nám odhaluje „tajemství“, co musíme dělat:

Foto: Sirius-cz.net

KNIHA „SAINT-GERMAIN“

"Odhalím vám veliké tajemství. I když toto tajemství už všichni dávno znáte i beze mě. Toto tajemství spočívá v tom, že vy sami, každý z vás sám uvnitř sebe určuje, podlehne-li negativnímu stavu vědomí nebo ne.

Existuje okamžik, kdy se uvnitř sebe rozhodujete: podlehnout špatné náladě nebo ne, začít odsuzovat toho či onoho člověka nebo ne, podlehnout urážkám nebo ne, poddat se smutku nebo ne.

Vy děláte toto rozhodnutí, a ne někdo jiný. A když se rozhodnete podlehnout starým energiím, ponoříte se do nich i s hlavou, a pak už ani já vám nemohu pomoci. Proto jakmile se k vám jen přiblíží jakákoliv negativní energie, okamžitě se ke mně obraťte s prosbou o pomoc. Já vám pomohu zvýšit stav vašeho vědomí! Pošlu vám svůj úsměv a podám ruku pomoci! V nejtěžších okamžicích vašeho života. Tak budeme schopni překonat staré energie. A protože příroda nesnese vzduchoprázdno, okamžitě jako náhradu za negativní stav vašeho vědomí proste o opačný, pozitivní stav.

Strach je největším zlem vašeho světa. Dokonalá Láska překonává všechen strach.

Vůbec jakákoliv negativní vlastnost může být rozpuštěna tímto univerzálním rozpouštědlem. Prakticky všechny negativní energie kolem vás mohou být pohlceny a rozpuštěny energií Lásky.

Radost a Láska k vám přicházejí tehdy, když je vaše víra pevná. Když se ve svém vědomí opíráte o Boha a Vzestoupené Zástupy."

Mistři Moudrosti nám vždy nabízejí svou ruku pomoci.

A každé vzývání nebo žádost o pomoc vždy budou uslyšeny.

Z knih o Nové Epoše: „Saint-Germain“ a „Putování do budoucnosti“.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz