Hlavní obsah

Ach to období chaosu ať už je pryč.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Siska

Hladina

Sára nemá období berana ráda, kdy každý jen jede agresi a chaos.

Článek

Sára jako každý rok, cítí slunce, energii berana a samozřejmě chaos.

Naštěstí květen vše uklidní zpomalí a srovná.

Sára miluje ranní slunce, už méně ,ale to další. Ale, nuda to není to ona netvrdí. Ustát to stojí ovšem obr energii a pevné nervy. Nabití Ježíše přes Turínské plátno o Velikonocích pomocí Healy pomohlo! Stejnou biorezonanční frekvenci poslala do jiné dimenze Sára i svému kocourkovi Neovi. Občas jí posílá i synovi a snaží se ho nenápadně uklidnit před maturitou. No prostě..chaosek ,jako vždy na jaře ,ale válečné běsnění a energie v lidských srdcích už asi mají všichni všeho naleženo dost. Umrtí, spotřebiče, alergie, rozchody, platby všeho. Je to celý rok, ale, že najednou se to zvýšilo ta frustrace u klientů tolikanásobně uf.

Některé nefunkční projekty odpadly sami a jiné ukončila náhoda, nebo již jejich minimální význam. Sára většinou už tuší, že jde něco do kytek , ale většinou jí to bývá i líto. Ale vše musí dávat smysl win x win. Toho se Sára vždy drží.

Jak to ustát jedině nádech ..výdech. Energie planet tomu dala letos se zatměním opravdu pořádnou kadenci, takže to, že držíme brambory v řádku je jen umění Zenu.

Ne, že by to Sára v 8 roce nečekala, ale i tak. To co je prostě přes čáru samo odpadne a to co se může rozvíjet energii dostává . Tak je to i s námi, našimi životy, energie dobra, zla, moci, síly, lhostejnosti, soucitu, pokory, lásky, vděčnosti.

Ano Sáro rozvíjej a budeš mít. Zase ji to nedá… jasně meditace nesmí chybět. Ještě, že Sáru drží kmenové buňky Purtier. Nechtěla by být jako všudypřítomní polykači antidepresiv. Sára to samozřejmě chápe, není to snadné čelit Světu a nezbláznit se.

Ranní kávu si Sára vypije na terase, pozdraví Niouška tam nahoru a jde se pracovat.

Pomáhat lidem držet brambory v řádku a čelit energii chaosu. Nedělní dlouhá rána Sára miluje.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám