Hlavní obsah
Umění a zábava

Ach ty sliby!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Seznam.cz

No jasné, že tomu nevěřila.

Sáro ano, dalo se to čekat!

Článek

Sára nic jiného ani nečekala!

Jasně, že věděla, že jí Patricie strhne kde co, oblíbená to opravdu nebyla!! Nepokorná, drzá, to bylo její, k Sářině osobě. Ale, tak tato poslední fakturace jen potvrdila, že odchod z agentury, byla dobrá volba. Krize , ne-krize, věk , ne-věk.

Nenechá se všudypřítomným HR fanatismem blokovat. Ano, ví to že od věku 47 se házejí CV na druhou kupku, kde odpovídá robot. A HR mají průměrně věk 30. Směšné, ne tragické. A ano, kde si představuje sebe za 10 let, no nejlépe na jednom místě, u moře . Je jasné, že se musíš postarat od určitého věku sám. Její generace má sama dost potíže a bere kde co! Ona sedět v kanceláři, to ne, zabilo by ji to a byla by tlustý žok, ne, ne, ne. Vždyť už ty dámy pod 30, co s ní dělají občas online rozhovory, potěš… nic, co by tedy chtěla dopustit.

Necítí žádnou jinou limitaci, než tu, že slang a drzost, k tomu trocha šílenosti, a můžeš si říci o cokoli, a ten, co umí, jen má věk, je jak oslík a bojí se.

Tak to vůbec, drahá, obchod a terapie, a s grácii.

No a kde že jsou ti její super obdivovatelé, co?? No, uvidíme. Jako vždy, musí se domluvit s  kočkama a něco podniknout sama. Denis mlčí a… no, klasika

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám