Hlavní obsah

Babí léto je vždy taková malá odměna!

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Siska

Nejen barvení tradičně listí, ale pomalé uklidnění a návrat k hodnotám, Sára může.

Babí léto!

Článek

Sára bude slavit narozeniny a to je vždy takové to Mariánské duchovní!

Dětem končí prázdniny, senioři vyráží na dovolené a pomalu se ukazuje co z léta mělo či nemělo význam. Září ukazuje zrcadlo kvalitě a hodnotám a dává nám vždy trochu poučení.

Protože, podzim je nejpracovitějším obdobím, kdy chceme své nápady z léta uskutečnit, vracíme se tzv. domů, hodnotíme, tvoříme. Chceme si udržet veselost léta, /asi ty burčáčky/, ale víme, že bez práce nejsou koláče. Letošní podzim bude lidem hodně měnit osudy a ukazovalo se to už v létě, to Sára ví jistě.

Sára, samozřejmě miluje až do konce listopadu přírodu a hojně bude navštěvovat také saunu, ale nové projekty se rozjíždí pomalu a lásky a vazby z léta… jí se to tedy netýká, ale v poradně opět drnčí telefony.

Kdo si dal plavbu lodí, nebo jiné letní radovánky, většinou září rekapitulujeme co nás oslovilo, kam a s kým směřujeme. Kulturní život se vrátí do zajetých kolejí, mořské apartmány a chalupy vystřídá hluk velkoměsta.

Sára si drží dobrou náladu, firemní porady, PR aktivity a různé meetingy, vyhazovy a nové práce, to bude nyní v poradně opět každodenní téma. Co se v létě jevilo růžově, dostává vždy v září ty pravé barvy. Sára to bere již jako kolorit každoročního střídání slunečných dní za ty běžné . Dnes pracuje on-line, jako každé pondělí a ano i ona se nyní už soustředí na to co by měla letošní rok dotáhnout do konce !

Ne , že by si chtěla Babí léto vzít to rozhodně ne jako každý rok plánuje svoji duchovní i fyzickou návštěvu Vranovské poutě :))

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám