Hlavní obsah

Babí léto , když je vše normální.

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Siska

Babí léto

Babí léto Sára vždy miluje stejně jako když je vše normální.

Článek

Sára a Babí léto!!

Panny, váhy , štíři, tedy celá její rodina má vždy narozeniny, voní to teplem a zároveň už pofukuje, jabíčka, švestky, šípky. Vše se vrací do pohody, pokud to tak bývalo a je, Sára to prostě miluje.

Má chuť číst a tvořit poezii.Všude to barvami začne hrát. Poslední dobou se do města vrátí vždy větší vzruh se studenty ,ale samozřejmě , že proměnné katastrofy politicko hospodářské a živelné se začínají do podzimů propisovat také stále častěji. Radost , protože její vrstevníci se pod životem stále více mračí a hrbí, vidí také nějak méně.

S událostmi všeho druhu se vždy na podzim potkává samozřejmě každý rok , když si vzpomene na klid dětství bez ohledu na okolní svět, tak vůně babího léto prostě miluje.

Dětství , když je krásné je tak bezstarostné možná později i jiná období ,ale do podzimu života ona Sára hodlá jednou vklouznout s radostí to si vzít nenechá.

A zvoní budík, musí už dělat snídani, lekce angličtiny a pak už schůzky.

Víkend určitě ráno proleží . Odklikla pro svoji kamarádku v Opavě penízky na její účet ,není ta co stojí opodál a už jde zase pomáhat.Ano vždy si vybere už to tak dělá roky zaměří se na malé věci,ale důležité pro její blízké.

Zavřela oči a otevřela dveře na terasu, jde si dát kávu ven. Začíná svítit sluníčko.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám