Hlavní obsah

Čtvrtek, jak malovaný!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jiří Vítek / Seznam.cz

Karta Svět, nebo Kolo Osudu ideálně asi nechat se Svět točit !

Sára vidí , že to už je vše ne během ,ale úprkem!

Článek

Je téměř půl měsíce pryč! To je opravdu neskutečná rychlost tohoto roku.

Sáře to dochází, bude půl dubna pryč je to možné, je! Když si poslechla včera příběhy o změnách, štěstích v neštěstích u autonehod, svatbách. Blížící se významná výročí , že se z plných sil ona i kamarádky blíží ke krásnému střednímu věku, lehce zaznamenala, začíná si to uvědomovat.

No při sezeních s blonďáčkem mimochodem 20 letý kluk a pojišťování se na vážné nemoci jen proto, že chtěla dostávat něco u neschopnosti, samozřejmě znejistěla. Každoměsíční sezení v Artu se vždy povede , tam je to na jistotu úžasné náladě. No nicméně malá Monka, jako vždy bodíky do chaosu přidala. A šedá ekonomika, když mám mini černé svědomí to už je vždy , jak ve školce kolorit. Probírání a filozofování o kde čem, je bonus.

Je ráda , že ještě něco , nějak funguje. Potkat alespoň známé tváře, vždy rozjasní den. To , že Aetherka říkala ať svoji Fortunu tyto dny využije ví Sára a pracuje na tom !! Má ráda srovnané účty ,ale někdy i poradu když to tak cítí samozřejmě udělá jako charitu . Když vidí , že už je to třeba taková tragédie , že je to potřeba, tak ano.

Dnešek skočí s mamuškou na nákup a také trochu se musí hýbat. No samozřejmě , že nepřítomnost bez teplé večeře se u syna projevila včera nevrlým . "Hm zase nebudeš doma.

To už ,ale není u 18 na programu dne . Chtělo se jí jen říci, že hotelový servis si bere dovolenou, ale jen řekla jídlo v lednici. Pusu!

.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám