Hlavní obsah

Další prodloužený víkend !

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované.

Foto: Siska

Pátek ukazuje krásný den.

Sára ví , že bude opět pršet, ale i tak se těší.

Článek

Sára ví, že opět bude pršet ,ale i tak se těší!

Sluníčko se ukázalo a opět jí vyskočil opar, nicméně syn bude s tátou , takže se nevaří a bude to fajn. I  když to bude na pláštěnky.

Jasné poslední dny se trochu vše komplikovalo ,ale zase i nakonec vyřešilo, takže to, že dělat pro lidičky něco navíc, je vždy o tom, zda to zkusit nebo ne Sára ví moc dobře.

Je sice květen lásky čas, ale spíše to vypadá na maraton co ano a co už ne. Přesto se Sára pustí do hromadných meditací nakonec to půjde, jako vždy, vše co lidé neznají , tak se bojí.

Boj s větrnými mlýny ne, ale školit pro portál /Jsemvkurzu/ vidí Sára jako cestu. To ,že ona vždy po zdrojích pátrá zatím co jiní jen lajkují, je prostě už tak.

Každý vždy jen udělej, zorganizuj a nakonec nemám čas!!! Ale kdo nic nedělá, nic nezkazí že??

Jedni jásají a druzí se trápí, no co už , je ráda , že na někoho je spoleh a tak si alespoň užije Hlubokou a těší se i do Litomyšle , kde se zúčastní semináře.

Domlouvat se moc nemá cenu i ona slíbené Řecko musí odmávat, protože její druhá letní prácička se komplikuje. Vysoká Monka bude na cestách a někteří další ,tedy ti co se doma také ani neohřejí , jak jí to postupně s úsměvem každý oznamuje . No Sára to všem přeje , ale jako co chtěli jste v létě akce, jste pryč, tak víte co drazí!! Prostě joo inspiruje se a prostě musí pracovat s těmi co to myslí vážně . Nakonec , kdo v dnešní době myslí něco vážně .. dej mi cukrátko na dlani a vůbec na nic jiného co chvíli trvá a vyžaduje práci .. no tak na to nemám čas. Chci to, ale instantně. Bohužel doba je instantní nahrává rychlokurzům a vůbec se nedá dnes moc stavět na ničem . Je ráda , že se opírá o sebe a ještě občas, alespoň to zavedené jakž takž funguje. Vždy o tom přemýšlí vařit rychle jde ,ale instantně z toho je vždy jen stejná kaše.

Sára to bere sportovně . Zkusíme tedy něco ne tak instantního né tak náročného ,ale přece jen co se bude dát jíst. Sára jde udělat přípravu na meditaci a drží energii nahoře.

Ještě, že se občas ozve a Obchodník a Viking, vždy jí to zvedne náladu.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám