Hlavní obsah

Dnešní úplňkové úterý se nesmí do ničeho zaplést a půst !! Tak na půl.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované.

Foto: Seznam.cz

Sára už si představuje léto ,ale ještě si chvíli počká. Kapitola 13

Začátek , projektu aneb musíme to zkoušet když nás to volá.

Článek

Ahoj Sáro!

Vždyť se jen vrací tam , kde už byla a nakonec má i svoji brigádu no tak co . Proč by to nemělo vyjít?? Vyjde to, přece terapie miluje. Na on-line poradenské lince jí chválí a  do Tery už prostě návrat opravdu neplánuje.

Včera ji Denis podpořil, že jí dá pár hodin na recepci,ale jeho paní no ne do toho se zaplétat nebude. Obrázky pro jednu z Amonek konkrétně tu malou , jak se jí říká, by mohla také prodávat!!!Včera si do prostoru vnesla energetické prvky od kamenů až po rituálky a hodlá samozřejmě některé věci, i doladit. Feng shui jí funguje vždy na 1.  Doma je to jasné, ale tam si terapie bere jen výjmečně.

Ví , že jí přátelé podporují, ale tato doba je nejistá a nebo hlouposti a kdy byla jistá!!Dobré věci se nemění a měli by naopak růst takže do toho!!!Změn je okolo ní jako máku,ale ona bohužel ví , že jsou u řady lidiček jen dočasné a tak jen větami ať se počká,uklidňuje moře zmatků .To co se jí dělo od roku 2012 ,se nyní děje tak nějak všem ,ve zrychleném filmu.

Její Aetherka jí zásobuje astrologickými vhledy a tak je vždy o pár kroků napřed a to je fajn.

Např. dnes rozhodně nebude nikomu otvírat srdce ani dělat rychlé soudy, na to bude ještě čas úplně jindy ne na úplněk. Hubnutí dnes tedy lehčeji a to bude stačit.

Měla by přemýšlet o reklamě, jak úplně nepřijít na budben a  vyhazovat penízky zbytečně určitě nehodlá. Ale princip Win x Win je vložená energie přináší 3× větší návrat, jj je to tak vždy to ctí a  škudlení se nikdy nevyplatilo ,ale musí se cílit tam , kam má.

Sára to nebude mít lehké,ale zpět ke svobodě to za to stojí

Jistoty , které její někteří přátelé opakují plat 60 průměr bere stejně s rezervou. Jinak by ty jejich dluhy za celoživotní dřinu mooc nechápala.!!!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám