Hlavní obsah

Energie roku dřevěného Draka, už klepe na dveře!!

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Siska

Bouře bude skloňována všude.

Rok 2024, 8 rok!

Článek

8 rok 2024 a energie dřevěného Draka, už některým klepe na dveře i  tento prosinec!

Ne , že by to Sára nečekala, ale mocná beraní energie chcete-li, jak zajíc odpovídá rybě, tak drak ohni, beranovi. O sebeprosazení, ego, emoce, moc a hmotu, nebude nouze, to bude tématem celého příštího roku. Sára, samozřejmě s tím vším počítá, ale také se pohnou stojaté vody strachu a uspěje mnoho projektů. Vztahy se budou opravdu řešit radikálně.

Sára by mohla vysvětlovat, parafrázovat a učit, tyto ambice, kdy opisuje jeden od druhého ona sama nemá. Už dávno si vypracovala svůj osobní systém , který funguje. Potkávání, chvilková sebereflexe lidiček a pomoc bílé nadílky sněhu, naštěstí ukázala i lidské stránky. Ale, na jak dlouho?

Ještě , že tam kam pozornost nedáváme , to odpadá samo a toto své zlaté pravidlo, Sára drží už roky. Podobně je na tom i  její krédo , které vždy říká na dotazy typu proč já, proč tento a proč se toto děje mě, jasná její odpověď je vždy stejná! Jaká šla /šel , takového potkala/ potkal.

Vánoce si hodlá užít a vyplavané pravdy se rozhodla s klienty probrat až příští rok. Proč, také ukončovat něco jinak ,než pohodou. Proč, dráždit lva ještě před lovem .Na příští rok bude třeba síla, pokora a kus značné odvahy.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám