Hlavní obsah
Názory a úvahy

Jak přežít turbulence 10. měsíce

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Siska

Podzim a nálada

Podzimní konejšení!

Článek

Sára se hvězd vždy raději ptá!

Tvořivost Vah Sára miluje, nastupující kulturní podzim také, ale horší je to s náladami lidí, které váhy opravdu většinou rozhodí všichni proti všem, je lepší nahradit pohodovou Venuší a kompromisem.

Kdo se tak trochu uklidní a nechá tyto tlaky na sebe vypouštět uměním nebo relaxací, má téměř vyhráno.

Říjen je měsíc, kdy se hodně mluví, méně koná a hodně plánuje! Konec listopadu a začátek prosince se vše toto zúročí, pokud přežijeme do 20. října všeobecný chaos a tlak.

Sára to ví a také ví, že musí počkat a nechat lidičky vydechnout a na projekty ani na lidi netlačit.

Výsledky by každý rád už viděl, ale pokud se začne až v polovině září, což je obvyklé probuzení po létě, je naprosto jasné, že nic se nedá přetlačit.

Přežít Mikuláše a potom se najednou zase vše bude jevit jinak. Dušičky, nás vrátí ke kořenům a po štírovských svodech a jídelních hodech, se vrátí střelcův optimismus a těšení se na klasiku Vánoc.

Opakuje se to stále a stále a je to téměř vždy podobné. Sára nechává tyto staré pranostiky uvnitř a chaos kulis okolo si nikdy nepřipouští. Je to její vnitřní klid a vždy na počátku ledna se dívá jak lidé rekapitulují i se těší, ale ona si toto vše nechává na osobní rekapitulaci na své narozeniny.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám