Hlavní obsah

Jak se nám mění vše, mění se i pracovní právo

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Siska

Nádech, výdech!

Sára zase musí radit, co s tím!

Článek

Sára má denně na telefonu lidi, co to prostě nezvládají!

Jasné, že je jí líto lidí, co denně něco řeší, ale proč vlastně se na to, kde se jim nelíbí, nevykašlou, a stále jen spoléhají na nemocenskou, stát a soudy.

Ne, že by to nebylo denní téma, ale odejdu a jdu dál a tam kde to nejde, to prostě nejde.

Kdo chce psa bíti, vždy si hůl najde… platilo a platí!! Proč se nervovat, kazit si svátky.

Není to jednoduchá doba, zákony se mění za pochodu a co platilo včera, dnes již neplatí. Říká to Sára stále, ale proč vlastně lpět na něčem nefunkčním jen ze strachu!! Jistě , žádné, vzdělání, děcka, vesnice, nic moc příležitosti!! Ona to samozřejmě vnímá také, ale zatlačit se do kouta nikdy nenechala!!! Když tě doběhne 3H, je to peklo. Ano hlad, haranti, hypotéka!! Co když prostě se musí něco změnit, je dobře tomu čelit a změnit strategii.

Advent, si rozhodně kazit tím, že jiní to trochu přehánějí s vírou v systém ona Sára nenechá.

Jasně , že radí pomáhá , povzbuzuje . Ano svět není černo bílý a ani la la ,ale drama je vždy do výše našeho vnímání. Jde si natrhat nějaké šípky, chvojky a vůbec zvednou si mentální vnitřní klid. Vánoce jsou tu a ona to tak má a  chce mít!!

Ne vše je nutno řešit takto pod tlakem a ze své zkušenosti Sára ví, že po tom horším přichází naopak to lepší!!! Učí ,dělá konzultace, připravuje výstavy a také se dala ještě do neziskového sektoru a ano není nic snadné, ale bez pokory není víra a bez té není nic!!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám