Hlavní obsah

Jak se věci mění, aneb padá to jak kroupy!!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Seznam.cz

Velikonoce a jedna velká změna!

Sára se u Kočkomilky dobře bavila, takže ideální nebrat telefon!

Článek

Sára se naštěstí od informačního smogu odpojila!

Velikonoce uběhli , jak voda, kdo se nezabil , tak se minimálně rozešel , nebo řešil jiná dramata. Sára naštěstí nic z toho nemusela prožívat. Ani dramatické odchody, pozy, ani hádky. Některé telefonáty byly opravdu náročné, ale nejzábavnější bylo lepení umělých řas u Kočkomilky a příhody Oldřišky. Dokonce s podnikáním chtějí začít i ti co 30 let spali, tak to pobavilo i Sáru. Inzeráty na pozice na které si psala před půl rokem už jsou opět v oběhu , takže to co vyhodnotila jako ši… se tak i opět potvrdilo.

Dokonce opravdu musí nahoru poděkovat za to jak to ona má. Aetherka jí sice řekla, že dramata , která jí okolí líčí se ještě transformují a přeskupí, takže to Sára takto i bere.

Její pracovní nabídky se jeví s ohledem na informace , že údajně si mládež pod 45 tisíc smlouvu, tak akorát namaže na chleba… jako nabídky ,tak maximálně jako kousnutí do okurky!!

To raději nic, než 120 na hodinu !!!

Sára se zamyslela 30letý HR stejně čte jen ročník narození, je jí to naprosto jasné , při otázce když ho náhodou přehlédne , kde se vidíte za 5 let jí vstávají vlasy na hlavě:))

Při hovoru s mladičkým finančním analytikem a dotazem , jak chcete do budoucna řešit bydlení???si opět pomyslela ach jo!! Obchodník, který domluvil schůzku a  co už odstříhává ještě jiné číslo, se raději ani nepřipojil , protože si jistě pomyslel své. Sáru to pobavilo , když je pro Blonďáčka stejná skupina 30 a ona a Obchodník , tak to je ještě ok .Ještě jsou perspektivní Sáře se chtělo říci… asi budu bydlet u maminky, pak se, ale kousla do rtu!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám