Hlavní obsah

Jak to, že je vše tak podobné ??

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Siska

asi proto nám mraky připomínají moře, těla mraky, voda hory.

Sára se opět nechala unést!

Článek

Sara si přečetla článek o Osařce a zaklapla počítač , že by si někdo půjčil její identitu, ona sama řeší úraz mamušky, dětičky a účinky CBG jako vysoce antibakteriální molekuly . A tahle Osarka ji prostě alespoň vykouzlila na rozdíl od artovského severského filmu Hon, úsměv.

Jak se z toho nepokaky:

Příběh Osařky, která zvládla všechno s úsměvem Říká se, že život není peříčko, a kdo by to měl vědět lépe než naše milá Osařka?

Ano, mluvíme o té hrdinné ženě, která každý den čelí výzvám, které by srazily na kolena nejednoho superhrdinu. Platby, děti, školy, a k tomu partner, který neplatí… ale místo toho, aby se z toho zbláznila, dokáže si udržet nadhled a ještě se u toho smát. Jak to dělá?

1. Humor jako zbraň Nejprve se Osařka rozhodla, že nejlepší způsob, jak se vyrovnat s každodenními problémy, je vidět je jako scény z absurdní komedie. Když jí přišel účet za elektřinu, který by pokryl snad osvětlení celého města, jen se zasmála a prohlásila: „No co, aspoň si můžeme doma hrát na Las Vegas!“

2. Delegování úkolů jako umění Osařka ví, že je důležité nechat ostatní přispět. Dětem dala za úkol připravit se na školu samostatně a každý úspěšný den jim odměňuje bonusem ve formě vlastnoručně upečených muffinů. Partnerovi, i když neplatí, svěřila důležitou misi – třídění prádla. „Když už nic jiného, aspoň se naučí rozlišovat bílé od barevného,“ směje se Osařka.

3. Sebepéče je klíč Nejdůležitější je, že Osařka nezapomíná na sebe. Každý večer si udělá čas na svou oblíbenou knihu, horkou vanu nebo posezení s přáteli u sklenky vína. „Když je máma šťastná, je šťastná celá rodina,“ říká a dodává: „I když to znamená, že občas musím děti poslat spát o hodinku dřív.“

4. Filozofie „Nějak bylo, nějak bude“ Když věci opravdu jdou od desíti k pěti, Osařka se drží hesla „Nějak bylo, nějak bude“. Věří, že i když je situace momentálně špatná, vždycky se nakonec najde nějaké řešení. A když ne, alespoň z toho bude dobrý příběh pro kamarádky.

5. Rychlé a efektivní krizové plány

Osařka má vždy v záloze rychlé a efektivní krizové plány. Když jeden z dětí zapomene důležitý projekt doma, má připravený „emergency kit“ se základními pomůckami, aby mohlo něco rychle vyrobit ve škole. A když jí bankovní účet začne připomínat vyhladovělý skelet, přichází na řadu její magický hrnec na polévku – co dům dá, a děti to milují.

6. Smích je nejlepší medicína. Když jde opravdu do tuhého, Osařka se zhluboka nadechne, zavolá své nejlepší kamarádce a společně se smějí svým problémům. Smích je totiž nejlepší medicína a jak říká Osařka: „Když se nemůžeš smát, je to opravdu špatné. Ale když najdeš něco, čemu se zasměješ, máš už napůl vyhráno.“ Osařka nám všem ukazuje, že i když je život občas těžký, s trochou humoru a nadhledu můžeme zvládnout cokoli. A pokud ne, aspoň z toho bude skvělý příběh.

Ano Sára se prostě skoro vidí, nicméně kamarádce může zavolat až večer. Ještě, že pranostika Svatá Anna , chladna z rána už začíná opět fungovat. A dá se už ráno lépe dýchat.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám