Hlavní obsah

Je pátek a jaro i rychlost bytí se všemi mává!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Seznam.cz

Telefonáty na on line lince se zdají být tak na vodní sprchu.!

Sára se probudila do dalšího pátku, Aether ji na vše vždy upozorní ,ale někdy i tak kolabuje!

Článek

Sára a další pohovor, , klienti s jarem asi polykají nějaké pilule blbosti!

JJ rána a kávička, včera si dala u trenérky do těla. A k tomu ty večerní opilecké klienty na lince. No tak věděla co dělá, když brala toto přividěláníčko. Ostatně ,jak říká její Aetherka a to je sociologie, sociální poradenství proti kartaření vlastně polévečka ne žádné 10 chodové menu. I tak měla co dělat s pocitem , že některé tragédy a ještě s obr egem prostě vytípne!

Buď se unudí a za x let odpotácí do krajiny neviditelných, nebo kreativně bude kumulovat činnosti a to je hold na organizaci náročnější, ale mnohem do života snesitelnější. Prostě její cesta je osobitá a vlastní!

JJ v bance se jí slečna ptala na nějaké ty blbosti politické exponovanosti a obor činnosti??

Tak slečno od všeho trochu a mohla by vyjmenovat x činnosti ,ale nakonec se zmohla jen na poradenství , marketing, obchod, služby a nechala to být.

Má se sice ještě aprílově pobavit s námi přírodička a pro všechny houpajda, ale pak už to poběží do jarních pocitů i lásky a cestování atd. Takže Sára prostě kouká a půl roku je fuč teda ne tyto jarní měsíce , a jak říkala Aetherka nebudeme vědět co dřív, což už březen předvádí docela svižně. A máme se taky údajně těšit na ohnivost berana v dubnu , takže ok ona Sára jede plán klid tady a teď. Proč se trápit sundáváním kalhot , před brodem! Už dotazy klientů zda opravdu si ona myslí nebo netuší zda opravdu padnou banky ?? Uf toto ne !

Jasně , že umí číst! a jasně , že ji opět napadl experiment na myších, když byl dělán v blahobytu, jak se sami vyhladily.

Ona má jaro a  ano i pohovor co má absolvovat si chce v klidu užít!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám