Hlavní obsah

Ještě si užijeme klidu Mariánského období do konce září!

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Siska

Kdo se netěší na vítr ve vlasech a barvy pod nohama!!

Sára toto Mariánské období miluje!

Článek

Sára začátek září miluje, zlom vždy přichází až 25.

Včera zase Sára pochopila mentalitu 30 , penízky a svoboda a nic k tomu nemá, jen je to zabaleno do hávu korporátů na jedné straně a práce jen kdy chci na straně druhé, to jí opravdu nesedí a kloubení zvláštních systému se jí nezdá. Práce, meeting, teambuelding, to jako opravdu uf neee 14h denně ! A pak 2 roky do Thajska, Keni no jako nevím!! Vrátím se nevrátím… pak zase otročit. Jakoby doba Vodnářská neznala míru odpočinku a práce , jakoby vše muselo být na dřeň . Na dřeň vše od energii drinků po .....na dřeń lásky i vše. Připomíná to film Babylon 20 léta minulého století v Hollywoodu. Vše na dřeň. Oběti se počítají .

Nechce se jí a ani by to nebylo možné zkušenosti předávat, má jich sama dost a ty technické ještě pokulhávají ,ale ty životní … i když možná vyhledávání informací ona je Sára blázen a drží krok ,ale ne vždy má šanci proti mládí. Nicméně je šťastná, že hodnotový žebříček našla už tak brzy a nečekala až na věk , kdy už by byla jak vymačkaný citron.

Babí léto, Mariánské období poutí, to ona miluje a zářijové dovolené i víkendovky určitě doporučuje všem co si to chtějí vše ještě prodloužit. Kultura pak zaplaví města a tma vesničky.

Ona to má tak na půl chce výhody města a  dostupnost i krásy venkova.

Sára se prostě na Babí léto těší .

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám