Hlavní obsah

Kdy vše vyřídit??, zákon Pondělí! Proč ??

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované.

Foto: Siska

Sára čeká jaro a ono zatím jen Pondělí!!

Sára sice čeká jaro, ale ostatní asi spíše jen stresík!

Článek

Sára už čekala jaro, sněženky , fialky a oni zatím jen pondělní zmatky!

No ano, ona ví , že je před Velikonocemi a ano ví , že resty zásadně všichni řeší v pondělí.

Kdo minulý týden zářil ,tak asi dnes marodí a nebo se všichni domluvili??. Proč všem tečou nervy, no asi jen tak ze sportu. Jasné , že je obr nepříjemně vlezlo venku ,že na lidi, dopadají stresy beraní energie, tedy boj, akce, rychlost a zmatky, jak říká Aetherka.

Pro ni osobně, to znamená dodělat nějaké posudky, udělat poradenskou linku a napsat na jednu brigádu. Nakoupila Mamušce i domů, samozřejmě stihla i další rutinu! Čekají ji nějaké akce , přednášky i domluvené věci a nehodlá se hroutit jen pro to, že ti co mohli jsou nemocní a nebo nikde ani na úřadě nikdo nic nebere. S Obchodníkem dohodla menší obchodní spolupráci a vše rozpracované musí dodělat. Mamuška stále nemocná, ale to i půlka třídy od syna, pokud si tedy jen neprodloužili všichni volno. Raději si vzala Čagu ta jí na vše co potřebuje vždy zabrala.

Vypadá to, že kultura se odkládá až na týden po Velikonocích . Malá Monka nový job a hodinový telefonát!! Za sobotu je Sára vděčná ,tam se opravdu dalo mluvit o pohodě. Sára ví, že placení v dubnu bude náročné , od auta po nevím co patří to vždy k jaru! Je si toho plně vědomá. Ale polovina přátel vyráží na krátké cesty na jih , takže nikdo nevypadá, až tak rozmrzele a to ani ekonomicky ani jinak i ona Sára drží energii nahoře! Sára se zasnila, ne Velikonoce budou určitě fajn a když tak, zajede do sauny. Prostě to udělá , tak aby to bylo vše pohodové .

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám