Hlavní obsah

Konečně ochlazení, blahodárná voda !

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Siska

Tak ve všeobecně vyprahlé krajině a panice, je voda voděnka prostě lék.

Sára a její meditace , když trochu prší.

Článek

Sára cítí úlevu i když léto miluje!

Konečně se zahrádkáři, stromy i zvířata dočkali! Sára léto miluje a vedra ji až tak nevadí, ale všeobecné napětí bylo a je přímo hmatatelné. Takže, konečně snad i chování lidí poleví i když , jak ví lví energie..... prý bude dost náročná!!!! .Její povinnosti budou narůstat především od září, takže ještě může pomaloučku, polehoučku snít, plánovat a věnovat se individuálním konzultacím na které potom nebude tolik času.

Sára pomalu přichází na to, že je tolik zvláštních, zajímavých lidí, ale neumí se prodat a kvantita a povrchnost zaplavuje vše co se dá!

No jenže… co se prosadit má, prosadí se a každému dle jeho zásluh, asi se prostě na nesmělost nehraje!

Stále je ,ale více konzumentů než tvůrců, tak , kdo ví! Ona sama opustila iluzi, Marka, Dana, Oldu a možná i Lubovi konstrukce a jde se vydat do neznáma, snad jí tam něco čeká, když ne, tak rozhodně tvorba !!

Syn uvařil !! A ona si koupaliště v lesích užila , jen je třeba sny nyní v realitě ukotvit! Okolí stále něco dědí, vytváří tvrdou prací , investuje , dotacuje, vnímá to i Sára to ano ,ale komu se chce myslet na to, že v 70 to tam bude v kastlíčku !!! Je to tak musí i Sára a né, že se jí chce!

Od zítřka už cvičit a trochu více elegance do 2 měsíce léta!

Sára si dá kávičku a skočí pro nějaké dobré koláčky !

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám