Hlavní obsah

Krása Babího léta a Novoluní!

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Jiří Vítek / Seznam.cz

noc a déšť

Krása odcházejícího babího léta.

Článek

Sára se s babím létem pomalu loučí!

Ranní mlhy jí připomínají , že podzim se zahalí víc a víc do deště a do barev.

Novoluní ve váhách, zase přináší nostalgické nálady, ale spíše se otevře náruč barvám a vůním, kompromisům. Poslední vernisáž co s Cestovatelem udělali se opravdu povedla. Neměla by to Sára takto vnímat, spíše to byl takový experiment ,ale radost má velikou.

V nadaci se stále jede klasika a charitativní činnost její terapie a rozbory se líbí.Umění jí dodává vnitřní klid. Těší se na sauny a bazény, horké nápoje a snění, ale raději by si nabrala ještě více věcí nuda jí nesvědčí. A partner co by jí rozbušil srdce??.. to Sára nechává plynout. Nějaké divadlo, vínečko , tabata a povídání u kávy i tak umí udělat dny pohodové.

Syn… no dospělost už asi nastává , dcera… starosti nasává, není jí už ani 18 ani 25 a hold ta už ví své.

Ano mamča, musí jí navštívit! Ne není to z povinnosti , prostě chce. Martin před dveřmi, burčáky už téměř za, takže přesně ta doba udělat úklid terasy a čekat na ochlazení .

Hlavně né přátelské a citové ochlazení , to ne, to musí trvat a vzkvétat.

Ano zajde s kým to půjde na kávu, vždy jí to zvedne náladu, nehodlá se dívat , jak přátelé jen spěchají a pak už není kdy a kam jít.

A jde se dát kytičky na terasu ,už tam teď zůstanou jen kouzelné vřesy.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám