Hlavní obsah

Krásné úterý stres se nekoná!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Siska

Ranní káva přesně mapuje zvláštní klidnější atmosféru.

Sára se cítí v klidu.

Článek

Je po Velikonocích a Sára tak nějak přesně ví , že bude týden pohodovější.

Sára to cítí dobře, zase se bude všude vyšilovat až v pátek, dnes se to zdá klidný začátek.

Nikomu nic neuteklo i když se tak během minulých dnů všichni měli pocit tvářit. Naštěstí pro Sáru bez nějakých dramat, vše proběhlo i když neviděla dceru na pohodu. Nakonec úplnou klasiku na Velikonoce už nemá delší dobu. A kdo jí má!? Jak pochopila nutné povinné návštěvy, nikdo až tak nemusí. Je to jako se vším co se sdílí jen pro formu. A to co se nesdílí na sociálních sítích, to se pak žije .

Je jí líto a některé příběhy co se osudově lidičkám dějí nejsou moc příjemné a jiné zase jen radost. Většinou nové začátky statečných.

No nic musí pomalu dodělat restíky a poplatit co musí, skáče to jak zajíc ty data bude půl měsíce pryč. Sára si dá kávu a jde opravdu polehoučku, ale jasně otevřít diář.

Na on-line od 8 a klientku má ve 13. Takže plno času k tomu nakoupit a další věci.

Zítra se opět uvidí s milými lidmi v umělecké kavárně a to jí vždy udělá radost. Jezdí tam už s Maruškou Klíčovou roky, jinak jí říká Rosi, protože prostě růžová!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám