Hlavní obsah

Lví vláda už trochu ustupuje a musíme si to ještě užít!

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Siska

Slunce, léto, voda, teplo.

Horka Sára zvládá, spíše nemá ráda tlak!

Článek

Sára si povinnosti uvědomuje!

Je jasné, že předposlední týden před koncem prázdnin zvýší všichni pozornost a tempo! Přispěje k tomu rychlejší provoz, ochlazení a nervozita mladších rodičů. Ach jo, už se to blíží, ale víkend , který má nastat na to ještě chtějí všichni zapomenout. I ona ví, že se v září vše zblázní ,ale nebude to nyní řešit, všechny oslavy dětí i svých narozenin propojí, ať se alespoň jednou za čas sejdou!

Knihy , filmy, léto, voda, návštěvky ,sandálky… prostě to si musí v hlavě, srdci, celé své podstatě uchovat, sice ona podzim miluje ,ale to je tak, ona Sára si vlastně umí užít vše!

Její narozeniny, kdy se Bible zastavila na datumu 8.9. prostě poutní místo i sama sebe zvládá i bez oslav. Dříve to byly školní sešity a dnes milion plateb. Malé děti, malé starosti střední věk ani mluvit nádech, výdech.

Jistě mamuška a další a další povinnosti, ani nemluvit starosti, přátel, klientů, slyší, vidí a modlí se, ať to ještě ve zdraví nemusí mnoho let řešit.

Krabičky na víkend do lednice , ať nám mládí neumře hlady, co tu Sára nebude a je to tak i ona si chce tento víkend užít!! Ten příští se 31 úplněk i povíkendový nástup do školy postará o obrr stres všude!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám