Hlavní obsah

Neděle než zase začne pršet.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované.

Foto: Siska

Modrá jako oblaka!

Sára , miluje pozdní snídani !

Článek

Sára je v neděli dlouho ráda v posteli . I když jí dělá společnost jen kocour!

Sára navštívila burzu minerálů potěšila oko i peněženku, protože se tentokrát zdržela nakupování.

Stihla vysadit rajčata, jít si zacvičit i navštívit kamarádku v lese. Pravda syn… měla trochu výčitky, sám si dal brigádu už od 6h /příprava na vysokou/ ,ale vyděšeně zjistila, že si přeje být kontrolován. Její volnomyšlenkářskou výchovu schvaluje, jen když nemusí mluvit o svých tajnostech / štír/.Jinak asi mimino. Sára byla vždy samostatná a na internátě od 14 let , takže tyto tendence nedospět, chápe jako lehký protest proti starostem.

No taky by dobu někdy ráda zaspala ,ale jelikož je tu pro Svět, tak zatím nemůže. Kdyby byla lev nebo beran myslela by si , že Svět je tu pro ni. No vtípek.

Je krásně a  opět do toho příroda hodí vidle od pondělí, takže šupky , hupky ven. No kolo je na tom asi jako její stařičký vůz nic moc . Ne tak promaže a pojede to na ty její projížďky stačí. Jako seznamování s hochy 200km denně na kole to nemusí! Ale někdo s nosičem co se svezou okolo Přehrad a tak na pohodu. To by možná šlo. Proč ne. Koupi nového si asi ani nebude vymýšlet. Nesnáší na hlavě helmu a trendy, musím před 15 lety na kole nepotkals nikoho . Ne , že by to nějak řešila Sára dělá jen tak aby ji to bavilo a tendence vyhrávat nakonec nikdy neměla , vždy si to chtěla užít , nezranit se a být v přírodě.

A dnes, dnes je vlastně vůbec štěstí nepotkat davy. A tam jsi byl a byla ?? A to znáš a to a to.

Sára má nacestováno docela dost a ráda to dál bude v míru a poklidu doplňovat, doba se sice změnila v běh a davy, ale poznávací Maroko a nebo jiná příjemnost spojená i s koupáním ano.

Ano ,prostě to chce a uskuteční.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám