Hlavní obsah

Sára, pondělí, prázdniny!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jiří Vítek / Seznam.cz

Už 2 roky se tatínek hledá a zase jsou prázdniny na ní!

Ach jo vývařovna.

Článek

Pondělí a syn celý týden doma!!

Tatínek se omlouvá , protože víkendy už dva roky nefungují, stejně jako otec. Nic Sáro zítra pojedeš pro obrázky co jsi Monce slíbila prodat a jedeme dál.

Jasné, že to už vše dělá jako robot a syn si dal brigádu. Zprávy o důchodech opravdu číst nehodlá. Mohla by zajet někam večer na relax a možná to i udělá. Protože, procházky jsou fajn a drahá Kočkomilka i Oldřiška, tam se vždy odreaguje , příběhy o dvojčatech se nedá nesmát, ale naloženo mají všichni až až.

Volala si samozřejmě o podporu ,ale Denis pracuje a pracuje. Na on-linu jen úderničí ,aby se tomu finančně zasmála ne takto ne. Hlavně musí vyjít její , den otevřených dveří.

Co asi dělá Trpitel?? No trpí dál a splácí a splácí. Běžkyně co běhá po kavárně jí utěšila, že padla Banka v Americe a to tedy nechceš. A , že má nakoupit EURO. No ne Sáro, tebe se to netýká statisíce na spekulace nemáš , takže úsměv a jinak nic.

Zprávy jak zkažené víno. Jaro je za dveřmi a ostatní se prostě poskládá , tak jako vždycky. Sára udělala synovi vajíčka, uvařila si kávu a jde pracovat on-line.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám