Hlavní obsah

Novoluní , nový začátek!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Siska

Zase nová výzva

Sára miluje novoluní v beranu!

Článek

Sára miluje novoluní!

Jak říká její dvorní čarodějka Aetherka, je každý měsíc možnost něco nového ukončit i začít.

Protože už dávno umí Sára s  positivní magií spolupracovat , vždy jen odloží na novoluní nepotřebné, medituje ve zlatém jezeře a cítí se jako nová. Některé věci praktikuje už přes 20 let a nikdy nemusela ve svých krizových letech sahat po chemii. Je za to vděčná.

No dokonce ví , že jí jdou věci hodně lehce, když nechce a zapomene na ně, žijí si sami svým životem a plní se v jiném čase než si přála ,ale plní. Dnes už si na přání dává obrovský pozor i to čím si sytí mysl, srdce.

Ovšem prakticky se musí zvednout a jít mamušce zařídit TV, nemá internet, tak úplný stařičký satelit .No ano vesnička, bez internetu senior, Sára už se stává i odborníkem i na technologie . No nejen samozřejmě , že ani rizikové pojištění na vážná onemocnění co platí jen do 65let si nedá každý totiž onemocní po 60 . Ano Sára čte i malá písmena a ptá se na detaily , které nakonec rozhodují vše.

Co už pojistit na život se nedá , osamělost nepřehlušíš , introverta nezměníš, ale můžeš některé věci zmírnit a uhladit i to se počítá. A beraní novoluní můžeš změnit svět, minimálně ten svůj ano.

Jde dopít kávičku mrkne do diáře a naplánuje další aktivity . Organizačně samozřejmě má ráda, když vše navazuje ,ale nepřekrývají se termíny. Sára ví, že lidé šetří, ale nakonec na sobě což je jejich největší chyba. 10 zákusků ano, ale jedna sonda do duše ne. Do doby než pak hasí požáry. Psychoterapii nebo etikoterapii nebo i meditační techniky by lidé měli zařadit do svého světa stejně přirozeně , jako cvičení nebo čištění zubů.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám