Hlavní obsah

Od lásky ke zvířeti, ztrátě a znovunalezní jiných světů!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Siska

Krajina světů

Jak láska mění vibrace!

Článek

Láska mi odešla a nebo také ne!

Sára se probudila přece nemohli jejího krásného Korata Nea otrávit? Ona tu ztrátu prostě nezvládne ,už ani nemá slzy. Posadila se a neslyšela to krásné vrnění a přece ví, že je on, tak šťastný. I když je prvních pár dní mučivě šílených automaticky chtěla zajet do kožíšku a on tu už ,ale není a ona buddhistka se přece nemůže takto chovat. Napadla jí spásná myšlenka zkusí healy a změřit lásečce co už je pod zemí auru a bude prázdná… nic tam nebude.

Opak byl pravdou krásná spásná slova analýzy zkusila zda ji nešálí zrak, měření napříč časům a prostoru je tady ne na Zemi a nebo přece nádherná aura, krásné psyché což ani za jejich sezení a vyhřívání na terase nebylo tak ryzí. Naprostá spása a uvolnění má se skvěle, vyrovnaný, každý den spokojenější a spokojenější. No toto zjištění si ověřila ještě na mnoha dalších analýzách. Snad se nezbláznila v minutě , kdy přestala mučivě myslet je aura a analýza jejího modrého Nia stále krásnější a komunikace se nepřerušila ona to věděla …ano vždy to věděla. Ale teď už je to tak hmatatelné. Chtěla by to všem ukázat. Healy biorezonance, nikdy nelže, takže ne zkusí takto komunikaci se svými ostatními přáteli co už tu v hmotě nejsou, jak bylo řečeno. Co jednou existovalo živé nikdy nezemře.

Nemůže to říci všem, těm zástupům truchlících ,ale je to taková úleva. Nemůže ani dýchat a jak na to přišla 13:33, 14:40, vypínání radia už to vím chce prostě komunikovat. Je to naprosto úžasné bude mu posílat vzkazy a on jí také.

Dnešní večer se Sára už zase usmívá. Neoušku jsi báječný. Děkuji.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám